HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚατέπεσε αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας βόρεια της Σπάρτης-Νεκρός ο κυβερνήτης αεροσκάφους

Κατέπεσε αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας βόρεια της Σπάρτης-Νεκρός ο κυβερνήτης αεροσκάφους

Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας κατέπσε σε περιοχή βόρεια της Σπάρτης κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:50 το πρωί.

Μετά την εγκατάλειψη του αεροσκάφους, περισυνελέγη ζωντανός ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη.


Νεκρός εντοπίστηκε ο κυβερνήτης αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας που κατέπεσε το πρωί σε περιοχή βόρεια της Σπάρτης κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

Μετά την εγκατάλειψη του αεροσκάφους, άνδρες των σωστικών συνεργείων που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν σώο τον συγκυβερνήτη του αεροσκάφους. Λίγη ΄βωρα αργότερα όμως ο κυβερνήτης του αεροσκάφους εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρός.

Στο αεροσκάφος Τ -2 Buckeye, ένα από τα παλαιότερα της Π.Α. επέβαιναν δύο άτομα, αμφότεροι επισμηναγοί, στο πλαίσιο άσκησης.

Ο συγκυβερνήτης που εγκατέλειψε εγκαίρως το αεροσκάφος εντοπίστηκε σώος βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο της Καλαμάτας σε καλή κατάσταση.

 

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕΕΠΙΣΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Η μάνα μου, Κατίνα Καββαδά, παντρεύτηκε με την παραδοσιακή νυφιάτικη φορεσιά
Επομενο αρθρο
Για το έργο του Αντρέα Σταύρακα -Της Δέσποινας Καλέζου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.