HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Κατασκήνωση στο Νυδρί» και φέτος!

«Κατασκήνωση στο Νυδρί» και φέτος!

Τα τελευταία χρόνια ένας καινούργιος κατασκηνωτικός θεσμός, η «Κατασκήνωση στην Πόλη» ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους στο νησί μας! Αρχίζει σε λίγες μέρες για πρώτη φορά και στην Ιθάκη. Πέρυσι πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και στο Νυδρί! Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, και φέτος να υλοποιήσουμε την «Κατασκήνωση στο Νυδρί», για δεύτερη φορά!

Αγόρια και κορίτσια, ηλικίας Δημοτικού Σχολείου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ομαδικά για πέντε ημέρες, με πολλές δραστηριότητες ωφέλιμες και ψυχαγωγικές, από την Δευτέρα, 25 μέχρι και την Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, με βάση το Κέντρο Νεότητας, δίπλα στον Ιερό Ναό της Παναγίας.

Με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών, οι μικροί κατασκηνωτές θα απασχολούνται από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εξορμήσεις στις γύρω περιοχές και σε άλλα αξιοθέατα του νησιού μας, ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες, λατρευτικές ευκαιρίες, κοινά γεύματα, τραγούδι, κατασκευές, μα προπάντων ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ!

Βίντεο από την περσινή «Κατασκήνωση στο Νυδρί» βλ. στο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=rV8aehDS6vw&t=17s.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265) ά μ ε σ α!

Λευκάδα, 14 Ιουνίου 2018

Από τις Εκκλ. Κατασκηνώσεις Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης
«Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»

Προηγουμενο αρθρο
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας για το Σκοπιανό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.