HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚινείται σημειωτόν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λευκάδας που είχε εγκλωβιστεί στο Αίγιο

Κινείται σημειωτόν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λευκάδας που είχε εγκλωβιστεί στο Αίγιο

Πρόβλημα αντιμετώπισε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λευκάδας που εκτελούσε το δρομολόγιο από Αθήνα στις 13:00 το μεσημέρι.

Το λεωφορείο μεταφέρει πάνω από 30 επιβάτες, όπως μας είπε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Κατωπόδης. Στο ύψος του Αιγίου λόγω της χιονόπτωσης εγκλωβίστηκε. Παρέμεινε εγκλωβισμένο μέχρι πριν από λίγο. Στην περιοχή δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα που έγιναν αφορμή να κλείσει ο δρόμος. Ουρές σχηματίστηκαν, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν, κλείνοντας και τα δυο ρεύματα του δρόμου. Το λεωφορείο δεν μπόρεσε να κινηθεί ούτε μπρος ούτε πίσω. Σ’ αυτά ήρθε να προστεθεί και ο κακός συντονισμός των υπηρεσιών που είναι αρμόδιες για το δρόμο.

Οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Το κομβόι των αυτοκινήτων μέσα στα οποία βρίσκεται και το δικό μας, κινείται με πολύ-πολύ αργό ρυθμό. Τα υπόλοιπα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Λευκάδας είτε δεν πραγματοποιήθηκαν είτε κινήθηκαν στην παλιά Εθνική και δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα αποκλεισμού στο ίδιο σημείο.

Ακούστε επιβάτη του λεωφορείου να μιλάει στην τηλεόραση του Alpha.

Πηγή βίντεο: n.p. photography

Ουρές οχημάτων έχουν σχηματιστεί, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο 155ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών -Πατρών στο ύψος του Αιγίου, με δεκάδες οδηγούς να έχουν εγκλωβιστεί καθώς δεν είχαν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Από την χιονόπτωση έχουν προκληθεί σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων με την εθνική οδό Αθηνών – Πατρών να είναι κλειστή στο 175ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα. Το ίδιο ισχύει στο 172ο χλμ. στο ρεύμα προς Πάτρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, τόσο στην παλιά όσο και στη νέα εθνική οδό, ενώ στη νέα εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου ανάμεσα σε Ακράτα και Διακοπτό, η πυκνή χιονόπτωση δεν επέτρεψε τη διέλευση των οχημάτων, και δεκάδες οδηγοί παρέμειναν εγκλωβισμένοι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις ουρές που σχηματίζουν τα αυτοκίνητα έχει εγκλωβιστεί και ένα εκχιονιστικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα να εγείρονται φόβοι για πολύωρη παραμονή των οδηγών σε συνθήκες ψύχους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα οχήματα έχουν παγιδευτεί εδώ και τουλάχιστον 2 ώρες.

Προηγουμενο αρθρο
Κοπή πίτας Συλλόγου Νεολαίας Βορειοηπειρωτών Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Σπουδαία εμφάνιση για την Δόξα Λευκάδας - Επικράτησε μέσα στο Ρέθυμνο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.