HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚλειστά αύριο Σάββατο τα διόδια του Ακτίου – Τι θα ισχύει στα υπόλοιπα μπλόκα

Κλειστά αύριο Σάββατο τα διόδια του Ακτίου – Τι θα ισχύει στα υπόλοιπα μπλόκα

Απόφαση να κλείσουν αύριο για δύο ώρες, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 14:00, τα διόδια του Ακτίου έλαβαν οι αγρότες του μπλόκου στον Άγιο Νικόλαο της Βόνιτσας.

Οι αγρότες της Δωρίδας αποφάσισαν να κλείσουν και αύριο από τις 12:00 μ.μ. μέχρι τις 3 το μεσημέρι την έξοδο της περιμετρικής της Ναυπάκτου (ε.ο. Ναυπάκτου – Ιτέας).

Να θυμίσουμε ότι οι αγρότες στη γέφυρα του Ευήνου έκλεισαν απόψε στις 19:00 την εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο ύψος της γέφυρας του Ευήνου και ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 21:00. Η συντονιστική επιτροπή του μπλόκου θα συνεδριάσει αργότερα τη νύχτα προκειμένου να αποφασίσει τις ώρες που θα κλείσει ο δρόμος αύριο, ενώ αναμένεται οι ώρες να παραμείνουν και αύριο οι ίδιες.

Κλειστός από 17:00 έως 22:00 ο Κόμβος Κεφαλόβρυσου το Σαββατοκύριακο

Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων και τον προγραμματισμό των δράσεων.Μετά από πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής αποφασίστηκε για την το Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Ιανουαρίου, να πραγματοποιηθεί από 17:00 έως 22:00, αποκλεισμός του Κόμβου.

www.agriniopress.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ο υπουργός για τις μετεγγραφές φοιτητών Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ένα κτίριο ζητά τουλάχιστον την προσοχή μας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.