HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΚοινή προσπάθεια Περιφερειάρχη, Βουλευτών και Δημάρχων του ΣΥΡΙΖΑ για τους αερολιμένες στα Ιόνια

Κοινή προσπάθεια Περιφερειάρχη, Βουλευτών και Δημάρχων του ΣΥΡΙΖΑ για τους αερολιμένες στα Ιόνια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην κοινή προσπάθεια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ των Ιονίων και των δημάρχων Κέρκυρας και Λευκάδος για την προστασία και διαχείριση των Αερολιμένων στα Ιόνια Νησιά συμμετέχει και ο περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος.

Απέναντι στην πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην άμεση εκποίηση των αεροδρομίων, εφαρμόζοντας κατά γράμμα εξοντωτικές μνημονιακές πολιτικές, οι θεσμικοί εκπρόσωποι είτε του κοινοβουλίου είτε της αυτοδιοίκησης αντιτάσσουν την αντίδραση της ευρύτερης κοινωνίας και συντάσσονται στον αγώνα για την ανατροπή των σχεδίων του ΤΑΙΠΕΔ.

Επίσης σημαντική είναι και η συμμετοχή των πολιτών, των συλλογικών και παραγωγικών φορέων, των εθελοντικών οργανώσεων, κ.ά για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αεροδρομίων και τη δημιουργία παλλαϊκού μετώπου για την ακύρωση όλων των δρομολογούμενων εκποιήσεων στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Στο πλαίσιο αυτό ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων θα συμμετέχει στην κοινή συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12μ.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας (πρώην Νομαρχία) μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιόνια Στέφανο Σαμοΐλη (Κέρκυρα), Αφροδίτη Θεοπεφτάτου (Κεφαλονιά), Σταύρο Κοντονή (Ζάκυνθο) και τους δημάρχους Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου και Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή.

Προηγουμενο αρθρο
Στη σκιά της έκρηξης του τουρισμού
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση – Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας - Βόνιτσας

1 Σχόλιο

  1. Byron
    9 Σεπτεμβρίου 2014 at 16:06 — Απάντηση

    Άρχισαν ….τα όργανα ….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.