HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΚολωνάκια Άγγελου Σικελιανού: η αποκαθήλωση!

Κολωνάκια Άγγελου Σικελιανού: η αποκαθήλωση!

Απομακρύνονται σήμερα τα θρυλικά και άχρηστα κολωνάκια της παραλιακής Άγγελου Σικελιανού. Δεν γνωρίζουμε ακόμα μέχρι ποιού σημείου.
Θρυλικά γιατί ξοδεύτηκε πολύ μελάνι για την χάρη τους. Άχρηστα, γιατί δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα η τοποθέτηση τους.

Ήταν Νοέμβριος του 2015 όταν τοποθετήθηκαν μεταλλικά κολωνάκια σε όλο σχεδόν το μήκος της Άγγελου Σικελιανού οριοθετώντας, υποτίθεται, το πεζοδρόμιο.

Το οξύ πρόβλημα της Άγγελου Σικελιανού ήταν η μη τήρηση των απλών κανόνων της τροχαίας, περί στάθμευσης. Αντί να γίνει το απλούστατο, η αστυνόμευση της περιοχής, τοποθέτησαν κολωνάκια! Απλώς στένεψαν το δρόμο δημιουργώντας φοβερό μποτιλιάρισμα το χειμώνα, αφού τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να παρκάρουν, αφήνοντας ελάχιστο χώρο για την κίνηση.

Δημιούργησαν επίσης ένα άλλο εξίσου σοβαρό πρόβλημα. Το καλοκαίρι τα κολωνάκια τοποθετημένα ανάμεσα από τα τραπέζια και καρέκλες ενέχουν τον κίνδυνο να μπερδευτεί και να χτυπήσει κάποιος, είτε πελάτης είτε εργαζόμενος των παρακείμενων καταστημάτων.

Σήμερα λοιπόν «πετάμε» κάποια από τα κολωνάκια και ποιος ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούν οι σημερινοί άρχοντες για το μέλλον. Ανεδαφικό και άχρηστο ως συνήθως…

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Παράταση υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα LEADER
Επομενο αρθρο
Θανάσης Καββαδάς: Οι επιχειρήσεις ρισκάρουν, πρέπει να ρισκάρουν και οι τράπεζες