HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΚράτησαν… πρώτο τραπέζι πίστα!

Κράτησαν… πρώτο τραπέζι πίστα!

Σε εποχές κάθε είδους κρίσης οι συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων δεν έχουν σχέση ούτε με αλληλεγγύη ούτε με ατομική ευθύνη, όπως θέλαμε να πιστεύουμε πριν από λίγο καιρό.

Αντίθετα γίνονται αφορμή να βγαίνει στην επιφάνεια ο χειρότερος εαυτός μας. Ο λόγος για τις παραπάνω σκέψεις είναι το περιστατικό που μας επισήμανε φίλος από τον Άγιο Νικήτα.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι μάγκες επισκέπτες της μικρής παραλίας του Αγίου Νικήτα οι οποίοι χρησιμοποιούν το κόλπο της… στημένης ομπρέλας. Μεταφέρουν από νωρίς όλη την… πραμάτεια τους στην παραλία. Μέχρι της 10:00 έχουν καταλάβει την «μισή» παραλία. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες διαθέτουν ομπρέλες, πετσέτες, καρέκλες και όλα τα συναφή.

Φεύγουν και επιστρέφουν για μπάνιο από τις 11 μέχρι τις 12. Στερούν χώρο από πολλούς άλλους, οι οποίοι πιθανόν, μέχρι τις 12 να είχαν κάνει το μπάνιο τους και να είχαν αποχωρήσει από την παραλία. Είναι βλέπετε έξυπνοι ελληναράδες αλλά και… Ιταλοί.

(Ο φίλος, μας ειδοποίησε την Δευτέρα, γράφοντας μας πως είναι η 4η μέρα, δεν ξέρουμε αν συνεχίζεται ακόμα αυτή η εξυπναδίστικη ταχτική)

Προηγουμενο αρθρο
Κορωνοϊός: 217 νέα κρούσματα και 3 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Επομενο αρθρο
Υποτροφίες σπουδών ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 για νέους και νέες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.