HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ε.ο. Αμφιλοχίας-Βόνιτσας-Λευκάδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ε.ο. Αμφιλοχίας-Βόνιτσας-Λευκάδας

Με σκοπό την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων σε σημεία της εθνικής οδού Αμφιλοχίας-Λευκάδας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας έλαβε απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:

Η εκ περιτροπή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοποιίας (επισκευής στηθαίων ασφαλείας), σύμφωνα με την μελέτη εργοταξιακής σήμανσης των εκτελούμενων οδικών έργων, κατά το χρονικό διάστημα από 3/1/2017 έως 10/1/2017, στις κατωτέρω χ/θ της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας:

Χ/Θ 4+400 ΕΠΙΣΚΕΥΗ, 5+500 ΕΠΙΣΚΕΥΗ, 5+700 ΕΠΙΣΚΕΥΗ, 6+000 ΕΠΙΣΚΕΥΗ, 6+300 ΕΠΙΣΚΕΥΗ
Μετά το πέρας των εργασιών θα γίνεται πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε., Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΣΙΑ Ο.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Πηγή: www.agrinionews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ορφέα
Επομενο αρθρο
Κάλαμος Λευκάδας: Οι κάτοικοι ζουν αποκλεισμένοι από τις υπηρεσίες της δημόσιας υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.