HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚώστας Γληγόρης: Δάσκαλε που δίδασκες…

Κώστας Γληγόρης: Δάσκαλε που δίδασκες…

Το θέμα των αυθαίρετων διαφημιστικών πινακίδων επανάφερε με ερώτηση του στο χτεσινό (8/6), Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Θανάσης Καββαδάς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο κ. Κώστας Γληγόρης επικεφαλής του «Διαύλου», να προβεί σε μια σημαντική δήλωση με πολλούς αποδεκτές. «Πριν ζητήσουμε από τους πολίτες να αφαιρέσουν τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, δήλωσε, να αφαιρέσουμε πρώτα «εμείς οι ίδιοι» τις δικές μας από τις επιχειρήσεις μας», ώστε να δώσουμε το καλό παράδειγμα ! Εξήγησε ότι αναφέρεται στους δημοτικούς συμβούλους, προέδρους χωριών και κοινοτήτων καθώς και σε επικεφαλής φορέων εμπλεκόμενων με των τουρισμό.

Με δεδομένη τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα που ο κ. Γληγόρης αντιμετωπίζει τα θέματα, η καταγγελία του είναι σοβαρή. Το γεγονός δεν είναι βέβαια ούτε πρωτάκουστο, ούτε απίθανο. Θα λέγαμε μάλιστα πως είναι σύνηθες, οι αιρετοί μας να αυθαιρετούν και να θεωρούν τους εαυτούς τους υπεράνω του νόμου.

Η δήλωση πέρασε μάλλον στο ντούκου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κανένας δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε. Οι «ευαισθησίες» έχουν προ πολλού εκλείψει από τους αιρετούς;

Προηγουμενο αρθρο
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Χαλκίδα -Ταρακουνήθηκε και η Αττική
Επομενο αρθρο
Είναι ντροπή...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.