HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΚώστας Γληγόρης: Να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για τον Δήμο Λευκάδας

Κώστας Γληγόρης: Να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για τον Δήμο Λευκάδας

Σαν ένα φρέσκο και δροσερό αεράκι μετά από δυνατό  λιοπύρι, ήταν η παρουσίαση του Συνδυασμού «δίαυλος», του υποψηφίου δημάρχου, Κώστα Γληγόρη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ, στο ξενοδοχείο IONION STAR.

Πολύ μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του ξενοδοχείου για να χωρέσει το πλήθος του κόσμου που έμεινε και έξω από την αίθουσα, για να παρακολουθήσει την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου και την παρουσίαση τον υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που τον πλαισιώνουν.

Ήταν μια εκδήλωση ξεχωριστή από όσες έχουμε παρακολουθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ήταν συγκινησιακά φορτισμένη και αληθινή. Η προσοχή του κόσμου στην ομιλία του Κώστα Γληγόρη σχεδόν μυσταγωγική και το χειροκρότημα πηγαίο και αυθόρμητο.

Τόσο οι μεγαλύτεροι σε ηλικία υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά κυρίως οι πλειοψηφία, οι νεότεροι άμαθοι σε προβολή, σεμνοί και απλοί, βιώσαν μια ξεχωριστοί εμπειρία. Ήταν εμφανής η συγκίνηση τους.

Η ομιλία του υποψηφίου δημάρχου, λιτή και περιεκτική έδωσε το στίγμα και το όραμα του. Μαχητής και ειλικρινής, έχει μια πορεία και μια τέτοια κατάρτιση, που του επιτρέπει να υποστηρίζει ότι μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση για το μέλλον του Δήμου της Λευκάδας.

Αποσπάσματα από την ομιλία του Κώστα Γληγόρη:

Πιστεύουμε στην ουσιαστική ανανέωση, στην αλλαγή νοοτροπίας, στην ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση του τόπου μας, με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητάς μας…

Συνεχίζουμε την αυτόφωτη και καθαρή πρωτοβουλία μας απαλλαγμένη από κομματικές σκοπιμότητες και μηχανισμούς…

Εμείς, δεν είμαστε αλεξιπτωτιστές της αυτοδιοίκησης να σας μιλήσουμε για έξυπνα δένδρα, έξυπνα παγκάκια και έξυπνα καθρεφτάκια για ιθαγενείς…

Η κληρονομιά που αφήνει στον τόπο η δημοτική Αρχή στην επόμενη, σε επίπεδο μελετών και ωριμότητας έργων, είναι ένας άδειος φάκελος. Παραδίδει το Δήμο σχεδόν σε όλους τους τομείς κατά πολύ χειρότερο απ’ ότι τον παρέλαβε….

Έχω ψυχική φόρτιση και ευθύνη απέναντί σας. Σήμερα στέκομαι μπροστά σας και σας λέω ότι, για να έχει μέλλον αυτός ο Δήμος, πρέπει να στελεχωθεί με πρόσωπα που έρχονται από το μέλλον. Με πρόσωπα που δεν κουβαλάνε αμαρτωλές συνήθειες του παρελθόντος, που δεν ασπάζονται την μικροπολιτική, που φέρνουν φρέσκιες ιδέες. Αυτοί, είναι οι άνθρωποι του συνδυασμού μας…
Σε επόμενο άρθρο θα παρουσιάσουμε ολόκληρη την ομιλία του Κώστα Γληγόρη.

Προηγουμενο αρθρο
Κοινωνία Πολιτών: Η Ορεινή Λευκάδα βρίσκεται σε εγκατάλειψη
Επομενο αρθρο
Συνελήφθη 46χρονος για κλοπές στο Νυδρί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.