HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΛέτε να ξεκίνησε ο δεματοποιητής; Να φτιάξουμε και πίτα!

Λέτε να ξεκίνησε ο δεματοποιητής; Να φτιάξουμε και πίτα!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής του «Διαύλου» Κώστας Γληγόρης μας έδωσε το έναυσμα για την παρακάτω «σατανική σκέψη».

Λέτε να μπήκε σε λειτουργία ο δεματοποιητής; Λέτε ο Κώστας να πρόλαβε με την φωτογραφία του τα δημοτικά παπαγαλάκια με τα αποκλειστικά ρεπορτάζ;

Αν πάντως άρχισε να λειτουργεί ο δεματοποιητής πρέπει να φτιάξουμε πίτα! Από τον προηγούμενο δήμαρχο ήταν όλα έτοιμα για την υποδοχή του. Τον παραλάβαμε στο τέλος του 2017. Αρχίσαμε να πληρώνουμε για τη λειτουργία του από τις αρχές του 2017. Μέχρι σήμερα πρέπει οι δημότες να έχουμε πληρώσει -αν δεν κάνουμε λάθος- κάπου 1.200.000.

Εν τω μεταξύ, όλον αυτό τον καιρό εκεί που ήταν καλά προφυλαγμένος, δέχτηκε επιθέσεις «φιλίας» από γνωστούς αγνώστους, που αναζητούσαν χαλκό… Η δημοτική Αρχή μίλησε -κατά τα γνωστά- για δολιοφθορά.

Αν όντως η φωτογραφία αφορά τον δεματοποιητή, ετοιμαστείτε από αύριο να ακούσετε και να διαβάσετε για τους «αγώνες», την «κούραση» και την «προσπάθεια» της Δημοτικής Αρχής να δώσει λύση στο θέμα των σκουπιδιών.

Μην ξεχάσετε πάντως πως αν οι χρόνοι θητείας της παρούσης δημοτικής Αρχής ήταν οι ίδιοι με της προηγούμενης, η λειτουργία του δεματοποιητή, θα εγκαινιαζόταν ενδεχομένως από άλλο δήμαρχο!

Προηγουμενο αρθρο
Διψήφια αύξηση των αεροπορικών αφίξεων στα Ιόνια Νησιά
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Επίσκεψη του ΚΑΠΗ Καλπακίου στην Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.