HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛίγο ακόμα και θα χρειαστούμε βάρκες!

Λίγο ακόμα και θα χρειαστούμε βάρκες!

Η περιοχή που έχει πλημμυρίσει βρίσκεται στη διασταύρωση της οδού Πεφανερωμένης και Στεργιώτη κοντά στο «Σινε Ελένη». Η ποσότητα του νερού που έχει συγκεντρωθεί είναι τεράστια. Δεν φαίνεται αν πρόκειται για όμβρια ύδατα, τα οποία δεν μπορεί για κάποιο λογο να απορροφήσει το φρεάτιο, η πρόκειται για το σύνηθες φαινόμενο του σπασμένου σωλήνα ύδρευσης.

Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι σοβαρό. Όχι τόσο επειδή έκλεισε ο δρόμος, αλλά επειδή το σπίτι που υπάρχει δίπλα -βρίσκεται χαμηλότερα από την επιφάνεια του δρόμου- αυτή την εποχή είναι κλειστό και πρέπει να έχουν μπει μέσα νερά.

16

17

20

Προηγουμενο αρθρο
Τελικός ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και Γενική Συνέλευση Συλλόγου Βορειοηπειρωτών

1 Σχόλιο

  1. ItsDartanian
    1 Μαρτίου 2015 at 13:38 — Απάντηση

    το ιδιο προβλημα υπαρχει κ στο κεντρικο δρομο για την αγια μαρινα,μπροστα απτα ενοικιαζομενα δωματια μουσες….τα φρεατια βουλωμενα,κ βγαινουν τραγικες ποσοτητες νερου απτα χωραφια με αποτελεσμα να μην μπορεις να πατησεις πουθενα… ακομη κ τωρα που το γραφω υπαρχουν νερα…κ επειδη μενω εκει κοντα κ ειναι συχνο φαινομενο θελει κανα 4ημερο μεχρι να στερεψουν πληρως κ ας σταματησουν οι βροχες…,επισησ παρατηρειται κ σε ολες τις διασταυρωσεις της πεφανερωμενης.μονο για μοστρα τα εχουν τελικα τα φρεατια…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.