HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΛειτουργία Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων

Λειτουργία Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων

Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, με εξαίρεση τον Δήμο Μεγανησίου, εντάχθηκε στις περιοχές που υπάγονται  στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, όσον αφορά  τη διασπορά του κορωνοϊού COVID-19. 

Τα νέα περιοριστικά μέτρα, που τίθενται σε ισχύ από αύριο, Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, θα ισχύσουν μέχρι και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021.

Στο επίπεδο του πολύ αυξημένου κινδύνου στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, με εξαίρεση το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία και εφαρμόζεται πρόγραμμα Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης, τις απογευματινές ώρες.

Νηπιαγωγεία: 14:10 – 16:20

Δημοτικά Σχολεία 14:10 – 17:20

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο λειτουργεί κανονικά, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Επίσης το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Μεγανησίου συνεχίζουν κανονικά την δια ζώσης λειτουργία τους. 

Διευκρινίζεται, τέλος, ότι όσο διαρκεί η αναστολή της δια ζώσης διδασκαλίας, οι σχολικές μονάδες, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, συνεχίζουν κανονικά την διοικητική τους λειτουργία. 

Ο Διευθυντής Π.Ε. Λευκάδας

Κωνσταντίνος Μπατσίλας

Προηγουμενο αρθρο
Παραβάσεις και πρόστιμα στη Λευκάδα κατά την εφαρμογή των μέτρων του lockdown
Επομενο αρθρο
Covid free νησί και ο Καστός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.