HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΛευκάδα, υπέροχος καλοκαιρινός προορισμός χωρίς καράβι!

Λευκάδα, υπέροχος καλοκαιρινός προορισμός χωρίς καράβι!

Επιλογές που κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων μπορούν κάλλιστα να εκμεταλλευτούν ακόμη και για ολιγοήμερες αποδράσεις μέσα στο καλοκαίρι. Η ηπειρωτική Ελλάδα διαθέτει τις δικές της παραλίες που εντυπωσιάζουν, προσβάσιμες σε λίγες ώρες χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε πλοίο.

Χαλκιδική, Πήλιο, Εύβοια, Μεσσηνία… Λίγοι μόνο από τους παραθαλάσσιους προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου. Αν, για διάφορους λόγους, η διάθεσή σας φέτος το καλοκαίρι δεν «σηκώνει» διακοπές με πλοίο, η ενδοχώρα προσφέρει αμέτρητες επιλογές για τα καλοκαιρινά σας μπάνια.

9 υπέροχοι καλοκαιρινοί προορισμοί χωρίς καράβι!

(Μυλοπόταμος- Πήλιο, Πλάκα – Πήλιο, Φοινικούντα – Μεσσηνία, Βουρβουρού – Χαλκιδική, Καβουρότρυπες – Χαλκιδική, Λιμνιώνας – Εύβοια, Καλόγρια – Μάνη, Σύβοτα – Θεσπρωτία.)

Λευκάδα

Ναι, ναι είναι νησί! Μπορείς να φτάσεις στη Λευκάδα όμως και οδικώς, αφού συνδέεται με γέφυρα με τη νησιωτική χώρα και η πρόσβαση στο πανέμορφο νησί δεν απαιτεί από κάποιον να πάρει το πλοίο. Διαθέτει παραλίες για κάθε γούστο, με πιο γνωστές το Πόρτο Κατσίκι και τους Εγκρεμνούς.

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Νέες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 16/4/2018 έως 22/4/2018
Επομενο αρθρο
Ένα τριήμερο για τη λιμνοθάλασσα της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.