HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΛευκάδα: Click away και μια ηλιόλουστη μέρα

Λευκάδα: Click away και μια ηλιόλουστη μέρα

Θεόσταλτη η σημερινή μέρα, χαρά θεού. Ένας υπέροχος ήλιος έκανε την εμφάνιση του από νωρίς στην πόλη της Λευκάδας. Τον δεχτήκαμε με αγαλλίαση μετά από μια εβδομάδα συνεχούς βροχόπτωσης -αλλά παλιά.

Ο καιρός πήγε καλός μέχρι τώρα.  Έτσι δεχόμαστε ευχάριστα και χωρίς να παραξενευόμαστε τις σχεδόν ανοιξιάτικες εικόνες με ολάνθιστες μπουκαμβίλιες να στολίζουν κάποια   στενά δρομάκια της πόλης -παραμονές Χριστουγέννων.

 Στην κεντρική αγορά  μετά το χθεσινό Click away  υπήρχε κάποια κίνηση όχι μόνο από καταναλωτές αλλά και από όσους έκαναν τον περίπατο τους, τηρώντας όλοι τα υγειονομικά πρωτοκόλλα.

Τα φετινά Χριστούγεννα σύμφωνα με τις απόψεις που διατυπώνουν οι ειδικοί, θα είναι από τις πιο δύσκολες περιόδους της καραντίνας. Χρειάζεται προσοχή. Ιδιαίτερα εμείς που βρισκόμαστε στην καλύτερη θέση στον υγειονομικό χάρτη (πράσινο), πρέπει να φροντίσουμε να παραμείνουμε. Στο χέρι μας είναι.

Προηγουμενο αρθρο
Απίστευτες εικόνες: Στο Αγρίνιο... ξέφυγαν και δοκιμάζουν ρούχα στο πεζοδρόμιο
Επομενο αρθρο
Το πήδημα της Λευκάδας(1)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.