HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜέτρα Στήριξης Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας

Μέτρα Στήριξης Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Πρέβεζας-Λευκάδας και σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, δείχνοντας και έμπρακτα τη στήριξή μας στα Σωματεία-Μέλη μας, στη δύσκολη αυτή συγκυρία που έχει επηρεάσει και τον χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

Τα έξοδα της Διαιτησίας για τον 1ο εντός έδρας αγώνα του κάθε Σωματείου της Ένωσης στα Πρωταθλήματα Α’ και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Π.-Λ. αγωνιστικής περιόδου 2020-21, θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την Διοργανώτρια.

Το παράβολο συμμετοχής στο Κύπελο Ερασιτεχνών Ε.Π.Σ.Π.-Λ. για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και αυτό από την Διοργανώτρια για όλες τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.
Με υπευθυνότητα και πλήρη επίγνωση της κατάστασης θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να είμαστε δίπλα στα Σωματεία- Μέλη μας, παρέχοντας από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατόν και ελπίζουμε η Νέα Αγωνιστική χρονιά να βρει όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου μας κ όχι μόνο υγιείς και δυνατούς να επιτύχουν κάθε στόχο τους.

Για την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας
Ο Πρόεδρος
Θωμάς Κάρτσακλας

Προηγουμενο αρθρο
Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Διακοπή νερού και αύριο Παρασκευή 5 Ιουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.