HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜήνυμα του αποχωρούντος Διοικητή της ΠΥ Λευκάδας Γιάννη Ράπτη

Μήνυμα του αποχωρούντος Διοικητή της ΠΥ Λευκάδας Γιάννη Ράπτη

Αποχωρώντας από την θέση του Διοικητού της ΠΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ λόγω μετάθεσης μου στην ΠΕΠΥΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (έδρα Λάρισα) αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους του συναδέλφους (μόνιμους, πενταετείς, συμβασιούχους-εποχικούς και εθελοντές) της ΠΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΚ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ για την άριστη συνεργασία, και άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους προκειμένου να προστατέψουμε τη ζωή και περιουσία των πολιτών της ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και των Δήμων ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ καθώς και τον φυσικό-δασικό πλούτο της περιοχής.

Επί πλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για την συμπαράσταση στο έργο μας μαζί με την πολιτική προστασία αυτών.

Τεράστια επίσης η συμβολή του σεμνού, ταπεινού και ΑΞΙΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ κ ΘΕΟΦΙΛΟΥ.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον προς επίλυση των όποιων προβλημάτων, τόσο της υπηρεσίας όσο και των υπαλλήλων του βουλευτού Λευκάδας, του δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας χωρίς να αγνοείται η συνεισφορά των πρώην βουλευτού και αντιπεριφερειάρχη. Με τη βοήθεια όλων των ανωτέρω και την πολύτιμη συνεισφορά των φορέων της πολιτικής προστασίας και των ΜΜΕ πετύχαμε ώστε η ΠΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ να σταθεί στο ύψος της και να έχει επιτευχθεί μια αντιπυρική περίοδος χωρίς καταστροφές και ζημιές στο δασικό και φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Κλείνοντας εύχομαι σε όλους και νέα αντιπυρική περίοδος να είναι ακόμα καλύτερη προς όφελος όλων.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ
ΠΥΡΑΡΧΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ο ΑΣΛ Φίλανδρος στην Αιγιαλεία
Επομενο αρθρο
Η Λευκάδα στην Επανάσταση του 1821- Της Ουρανίας Σολδάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.