HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜήπως να το ξανασκεφτούμε;

Μήπως να το ξανασκεφτούμε;

Ενοχλημένη δήλωσε η Μαριάννα Καρφάκη στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας (28/11), γιατί όπως είπε, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φίλιππας ανέβασε στο facebook φωτογραφία από προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, δείχνοντας στις 2 ώρα τη νύχτα τα έδρανα της αντιπολίτευσης άδεια, ενώ η ίδια είχε αποχωρήσει πριν από 5 λεπτά. «Με ενόχλησε πάρα πολύ», δήλωσε.

Το θέμα κατά την άποψή μας δεν είναι προσωπικό, όπως το έθεσε η κ. Καρφάκη, είναι πολιτικό και μάλιστα επίκαιρο. Αυτοί που κόπτονται για ηθική και δεοντολογία, όταν πρόκειται για τα ΜΜΕ, επιτρέπεται να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες;

Και που θα φτάσουμε, αν αρχίσουν τα ΜΜΕ να δημοσιεύουν φωτογραφίες κάποιων δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που κατά τη διάρκεια του συμβουλίου (πολύ νωρίς) κοιμούνται; Όλοι όσοι παρακολουθούμε τα συμβούλια έχουμε στο αρχείο μας τέτοιες φωτογραφίες. Ουδέποτε όμως διανοηθήκαμε, ούτε να αναφέρουμε το γεγονός ούτε να δημοσιοποιήσουμε φωτογραφίες, σεβόμενοι το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου.

Αν όμως η πλειοψηφία δεν ορρωδεί προ ουδενός, μήπως να το ξανασκεφτούμε; Θα έχει πολύ γέλιο!

Προηγουμενο αρθρο
Ήταν γεωργός… Ήταν ο παππούς μου…
Επομενο αρθρο
Προσπάθησαν να στείλουν 7 κιλά χασίς στην Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.