HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜαρτυρία που συγκλονίζει από Αιτωλοακαρνάνα του Norman Atlantic (video)

Μαρτυρία που συγκλονίζει από Αιτωλοακαρνάνα του Norman Atlantic (video)

Με τα πλέον ζοφερά χρώματα περιέγραψε ο Χρήστος Πέρλης, που κατάγεται από τα Παλιάμπελα, την κατάσταση που επικράτησε στο φλεγόμενο Norman Atlantic.

«Νερό δεν υπήρχε, κουβέρτες δεν υπήρχαν, πλήρωμα δεν υπήρχε είχε εξαφανιστεί. Μωρά να κλαίνε. Ξυπνήσαμε από τη φωτιά που καιγόμασταν, όχι από συναγερμό. Ο συναγερμός χτύπησε μετά από 4ολ ,επτά. Επικρατούσε ένας χαμός, ένας πανικός». Mε λόγια που συγκλονίζουν περιέγραψε στις κάμερες τις δραματικές στιγμές που έζησε στο φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic, ένας από τους Έλληνες διασωθέντες που κατέφθασε με το πλοίο Europa Cruise στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ο Aιτωλοακαρνάνας Χρήστος Πέρλης.

Ανέφερε πως η φωτιά ξέσπασε στις 4 τα ξημερώματα, το πρώτο ελικόπτερο τους προσέγγισε στις 2 το μεσημέρι, ενώ τόνισε ότι από τα πρώτα 15 λεπτά το πλοίο έπαθε μπλακ άουτ και δεν υπήρχε ηλεκτρικό ή πόσιμο νερό στους επιβάτες.

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Προηγουμενο αρθρο
Πλοίο με 400 μετανάστες στα ανοιχτά της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Πεύκο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό στη Καρυά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.