HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜα υπάρχει καταγγελία!

Μα υπάρχει καταγγελία!

Το τρενάκι δεν πραγματοποίησε την σημερινή πολυθρύλητη βόλτα του στους Μύλους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιδιοκτήτης του χρεώθηκε από την αστυνομία με πρόστιμο 400 ευρώ!

Είχαμε αναφέρει από προχθές για την πρόθεση που υπήρχε ώστε το τρενάκι από το μεσημέρι της Πέμπτης να κάνει βόλτες με μάσκαρες πέριξ της πόλης και το απόγευμα να πραγματοποιήσει μια βόλτα μέχρι τους Μύλους.

Τι όμως έγινε και ματαιώθηκαν όλα; Κάποιος συμπολίτης μας έκανε καταγγελία στην Αθήνα ότι το τρενάκι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να κινείται στο δρόμο. Με ταχύτητα επιλήφθηκε η Εφορία και η Αστυνομία. Αφού βεβαιώθηκε ότι το τρενάκι είχε ασφάλεια και όλα τα χρειαζούμενα, «κόλλησαν» στο ότι δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, ίσως λόγω εποχής!

Έτσι λοιπόν με το που ξεκίνησε σήμερα τη διαδρομή, η Αστυνομία το σταμάτησε και βεβαίωσε και το πρόστιμο που αναφέραμε. Στις ενστάσεις των καρναβαλιστών ότι έχουμε απόκριες βρε παιδιά, η Λευκάδα έχει παράδοση στα φαρομανητά, η απάντηση ήταν: Υπάρχει καταγγελία!

Μπράβο στο συμπολίτη μας που φροντίζει για το «καλό» μας!! Έτσι προοδεύουμε, τι νομίσατε…

Προηγουμενο αρθρο
Μεταφέρεται το «νεκροταφείο σκαφών» από το Κάστρο δίπλα στο Καρνάγιο;
Επομενο αρθρο
Η παραλία Κάθισμα από ψηλά [video]

1 Σχόλιο

  1. Κοινός Νους
    24 Φεβρουαρίου 2017 at 19:01 — Απάντηση

    Πολύ καλά έκανε και κατήγγειλε το γεγονός, όποιος το κατήγγειλε, ότι το τραινάκι δεν είχε άδεια κυκλοφορίας, κι ας είναι κι Απόκριες, κι ας είναι ό,τι νά´ναι. Για ποιο λόγο δεν είχε άδεια; Κι αν τράκαρε κανένα, ή αν τραυματιζόταν κανένα παιδάκι, ποιός θα έλεγε “έλα μωρέ, Απόκριες είναι, η Λευκάδα έχει παράδοση στα φαρομανητά…”. Ή τότε θα έφταιγε το κράτος ή ο Δήμος ή η αστυνομία που δεν κάνει ελέγχους;

    Ή το άλλο το έκτρωμα που κάθε γιορτή ο βασιλιάς επιστρέφει τις πινακίδες στους υπηκόους που έκαναν παραβάσεις… Ή να μην τις έπαιρνε, ή αν έπρεπε να τις πάρει, να τις κρατήσει: να μην πάει μια φορά ο μπάρμπα τάδες στο εξοχικό με το γιώτα χι, να δούμε αν θα ξανακάνει ό,τι έκανε και του πήραν τις πινακίδες…

    Για να είμαστε μένουμευρώπηδες πρέπει να εφαρμόζουμε και τις αντίστοιχες αρχές, όπως 26 άλλα έθνη, όχι Ανατολή όπου μας συμφέρει κι Ευρώπη για τους άλλους, για να αναβαθμίζεται το περιβάλλον μας, ημών των εξύπνων… Αλλιώς τις δραχμές μας και παρέα με Αλβανία, Κόσσοβο, Τουρκία, Αίγυπτο, Λίβανο και Συρία… Βουλγαρία και Ρουμανία μας περνάνε στη στροφή, η Βουλγαρία ειδικά… Αυτοί κάνανε τη θητεία τους στην πρώτη φορά, δεν θα πάρουν άλλο…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.