HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜεγάλες καταστροφές στη Λευκάδα πριν τον τελικό του Final Four (10 άτομα στο Νοσοκομείο)

Μεγάλες καταστροφές στη Λευκάδα πριν τον τελικό του Final Four (10 άτομα στο Νοσοκομείο)

Η επέλαση των οπαδών των ομάδων που βρίσκονται στη Λευκάδα εν όψει του σημερινού τελικού του Final Four γυναικών στο μπάσκετ, έγινε σήμερα τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε συμπλοκή οπαδών των ομάδων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Το αποτέλεσμα ήταν μεγάλες καταστροφές σε αυτοκίνητα σε όλο το χώρο της παραλίας μέχρι τον Πόντε. Το ξενοδοχείο IONION STAR δέχτηκε σφοδρή επίθεση και υπέστη μεγάλες καταστροφές.

Υπήρξαν επίσης και τραυματισμοί. Δέκα άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λευκάδας με κατάγματα και τραυματισμούς. Αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν. Αυτή τη στιγμή ένας μόνο παραμένει στη βραχεία νοσηλεία.

«Πόλεμος» στη Λευκάδα Είναι ο τίτλος του: www.sportit.gr και συνεχίζει:

Λίγο μετά τις 5.00 το πρωί της Κυριακής (20/03), ημέρα κατά την οποία είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, περίπου 150 οπαδοί εισέβαλαν στο νησί (αφού πρώτα απείλησαν τον υπάλληλο της γέφυρας που είχε επιχειρήσει να την ανεβάσει προκειμένου να αποφευχθεί η είσοδός τους στη Λευκάδα) και φώναζαν συνθήματα υπέρ του Παναθηναϊκού.

Δεν έμειναν, όμως μόνο εκεί, καθώς προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε ξενοδοχείο, στο οποίο διέμεναν λιγοστοί φίλοι του Ολυμπιακού. Ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα, εκτόξευση αντικειμένων, ρίξεις μολότοφ, που είχε συνέπεια και τραυματισμούς.

Με την καθυστερημένη παρέμβαση της αστυνομίας, περίπου 40 λεπτά μετά την έναρξη των επεισοδίων, τα σκηνικό της ντροπής ολοκληρώθηκε και οι φίλοι του «τριφυλλιού» αποχώρησαν από το νησί της Λευκάδας. Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε πολλές υλικές ζημιές στο κέντρο της Λευκάδας (παρά πολλά σπασμένα αυτοκίνητα) και ιδίως στο ξενοδοχείο «IONIΟN».

Προηγουμενο αρθρο
Η επέλαση των βαρβάρων του «αθλητισμού» στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Όταν δεν ακούς…..(ανανέωση)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.