HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜεγάλη νίκη ανόδου για τα κορίτσια της Νίκης στη Λάρισα

Μεγάλη νίκη ανόδου για τα κορίτσια της Νίκης στη Λάρισα

Στον αγώνα που διεξήχθει στη Λάρισα σήμερα (24/1) ,λόγω των αυριανών εκλογών, η ομάδα της Νίκης Λευκάδας πέτυχε ανεπανάληπτο θρίαμβο και επιβλήθηκε της τοπικής Ολύμπιας με σκορ 43-56.

Ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για τη Νίκη και τα κορίτσια όλη την εβδομάδα είχαν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις. Παρόλα αυτά, λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα, μπήκαν αγχωμένες στο γήπεδο με αποτέλεσμα στην αρχή να κάνουν λάθη, η απόδοση τους να είναι σε χαμηλά επίπεδα και να μην γίνεται τίποτα σωστό απ’ αυτά που είχαν προγραμματίσει στις προπονήσεις.

Στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια, οι προπονητές τις εμψύχωσαν, τις προέτρεψαν να ηρεμήσουν και τους έδωσαν οδηγίες για τη συνέχεια του αγώνα. Όταν ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο η ομάδα της Νίκης ήταν αγνώριστη. Τα κορίτσια έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο (η αντίπαλη ομάδα σε δυο δεκάλεπτα έβαλε μόνο 9 πόντους), και στην επίθεση άρχισαν να ροκανίζουν τη διαφορά ευστοχώντας στις περισσότερες προσπάθειες. Στην αρχή του 4ου δεκάλεπτου πέρασαν μπροστά και κράτησαν την πρωτοπορία μέχρι το τέλος, φθάνοντας μάλιστα τη διαφορά στους 13 πόντους.

Η σημερινή νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλης σημασίας για την ομάδα γιατί αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες για άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Συγχαρητήρια στις παίχτριες και στους προπονητές για τη σημερινή επιτυχία.

Δεκάλεπτα: 20-11, 34-23, 41-40, 43-56.

Επόμενος αγώνας της Νίκης είναι την Κυριακή 1/02 στο κλειστό γήπεδο με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης.

8

2

3

Προηγουμενο αρθρο
Το πουλί σου και την ψήφο σου... Της Ρέας Βιτάλη
Επομενο αρθρο
Το γιορτάζουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.