HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜεγάλη συμμετοχή του Φίλανδρου στο «Run & Fun»

Μεγάλη συμμετοχή του Φίλανδρου στο «Run & Fun»

Μεγάλη συμμετοχή παρουσίασε ο ΑΣΛ Φίλανδρος στο “Run & Fun” που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο την 3/4/2016 για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας. Από τα 115 άτομα της αποστολής τα 67 ήταν μικροί αθλητές που συμμετείχαν σε διάφορα αγωνίσματα ενώ οι υπόλοιποι ήταν γονείς και φίλοι που ακολούθησαν προκειμένου να παρακολουθήσουν την αθλητική ημερίδα. Σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα ο Φίλανδρος διακρίθηκε και στα δύο φύλα ενώ ήταν η μαζικότερη αθλητική ακαδημία που συμμετείχε. Να ευχαριστήσουμε γι’αυτό γονείς, παιδιά γυμναστές και το ΔΣ του Φίλανδρου που με μεθοδική και συνεπή προσπάθεια έχει καταφέρει να ανεβάσει τον πήχη στον κλασικό αθλητισμό της Λευκάδας.

Τέλος την ίδια ημέρα που οι μικροί αθλητές βρίσκονταν στο Αγρίνιο οι μεγαλύτεροι αθλητές συμμετείχαν στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης με πρώτο τερματίσαντα της αποστολής τον Βασίλειο Σταύρακα με χρόνο 3.12’20” ενώ τερμάτισαν οι: Ιωάννης Καραμποΐκης (3.15’30”), Πανταζής Κηρολίβανος (4.01’50”), Δημήτριος Αγγελόπουλος (4.36’01”).

223

224

225

Προηγουμενο αρθρο
Εγκαίνια Έκθεσης και Βράβευση Μαθητών του 8ου Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας
Επομενο αρθρο
Με επιτυχία έγινε η διοργάνωση Lefkas Open 2 από τον Ευκλέα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.