HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜενεγάκη – Ματέο: Η επένδυση στη Λευκάδα

Μενεγάκη – Ματέο: Η επένδυση στη Λευκάδα

Είναι γνωστό σε όλους ότι τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη έχει απορροφηθεί κι εκείνη, μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο, από τις τουριστικές μπίζνες, τις οποίες γνώρισε μέσα από τα Άχλα και τη μονάδα που διατηρεί εκεί μαζί με το σύζυγο της.

Και μπορεί η ωραία Ελένη να συνεχίζει την καριέρα της στην τηλεόραση, ως η απόλυτη βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, όμως πλέον ασχολείται ενεργά και με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Έτσι, όταν έμαθαν, πάντα μαζί με τον Ματέο, για μια ξενοδοχειακή μονάδα που πωλείται στη Λευκάδα, έσπευσαν αμέσως, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, να δουν περί τίνος πρόκειται και να διερευνήσουν την πιθανότητα να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες και να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στο Ιόνιο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα μικρό ξενοδοχείο, σε ειδυλλιακό σημείο, πάνω από τη θάλασσα, κάτι αντίστοιχο με τα Αχλα δηλαδή, καθώς ούτως ή άλλως αυτός είναι και ο στόχος του ζευγαριού: Να το μετατρέψουν σε μια μονάδα ανάλογη με το οικολογικό κατάλυμα που έχουν δημιουργήσει στην Ανδρο, ένα καταφύγιο και ησυχαστήριο για λίγους και εκλεκτούς φίλους και πελάτες τους.

Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους ανθρώπους οι δύο τους ενθουσιάστηκαν με το σημείο και βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην τελική συμφωνία. Αν αυτό συμβεί, η Λευκάδα θα βλέπει πολύ -συχνότερα την Ελένη Μενεγάκη και η ίδια θα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της, να ασχοληθεί πλέον φουλ τάιμ με τις τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και τα βιολογικά προϊόντα.
Πηγή: Ciao

Πηγή

Προηγουμενο αρθρο
Συνεργασία ΔΕΠΟΚΑΛ με τον Οργανισμό Special Olympics Hellas
Επομενο αρθρο
Έκθεση φωτογραφίας με θέμα την ανθρώπινη φύση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.