HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΜε απόλυτη επιτυχία ο «Αγώνας Αγάπης» μεταξύ βουλευτών και Παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας

Με απόλυτη επιτυχία ο «Αγώνας Αγάπης» μεταξύ βουλευτών και Παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας

Μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γήπεδο Λευκάδας ο φιλανθρωπικός αγώνας Αγάπης μπάσκετ, μεταξύ της ομάδας των Παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας και της ομάδας Μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων.

Οι φίλαθλοι της Λευκάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αγάπης, γέμισαν το γήπεδο και συνέβαλαν και αυτοί στην συγκέντρωση του χρηματικού ποσού των 10.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί στο Γηροκομείο Λευκάδας και στην μικρή Παναγιώτα που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μεγάλο μέρος του ποσού συγκεντρώθηκε από χορηγίες με πρωτοβουλία του βουλευτή.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λευκάδας και Ιθάκης Θεόφιλος, o αντιπεριφεριάρχης κ. Χαλκιάς, πρώην βουλευτές και δήμαρχοι του Νομού και εκπρόσωποι του Δήμου Λευκάδας. Το συμβολικό τζάμπολ του αγώνα έδωσε ο συμπολίτες μας Ηλίας Βασιλείου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι παίχτες και των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους χαρίζοντας όμορφες στιγμές στου θεατές. Οι παλαίμαχοι τις Δόξας θυμήθηκαν τα νιάτα τους και έδειξαν πόσο καλοί παίχτες ήταν στο παρελθόν.

Η ομάδα της Βουλής αποτελούνταν από Βουλευτές διαφόρων κομμάτων. Με άψογη «συνεργασία» στον αγωνιστικό χώρο, θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει.

Για την ιστορία η ομάδα της Βουλής επικράτησε των Παλαίμαχων της Δόξας με σκορ 72-55. Ο βουλευτής Λευκάδας κύριος Θανάσης Καββαδάς φόρεσε την φανέλα και των δύο ομάδων, στο 1ο ημίχρονο στο πλευρό της Δόξας και στο 2ο της ομάδας της Βουλής. Χρέη προπονητή στη ομάδας της Βουλής έκανε ο πρόεδρος της ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης.

Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκαν οι παίχτες και των δύο ομάδων καθώς και οι διαιτητές. Το πρόγραμμα παρουσίασε η Σοφία Αραβανή.

Η πρωτοβουλία στέφθηκε με επιτυχία και οι παίχτες των δύο ομάδων απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.

Στην ομάδα Παλαιμάχων τη Δόξας πήραν μέρος: Χαρίλος Καββαδάς, Σπύρος Λογοθέτης, Γιάννης Φέτσης, Χαράλαμπος Καλός, Αλέκος Κολυβάς, Σπύρος Σταματέλος, Σοφοκλής Σταύρακας, Στάθης Κατωπόδης, Νίκος Τυπάλδος, Νίκος Βεργίνης, Νίκος Χαμοσφακίδης, Κώστας Φραγκούλης, Θώμας Ζαβιτσάνος, Κώστας Ιωακειμίδης, Μάκης Μάλφας, Γιάννης Τετράδης. Προπονητής και παίχτης: Νίκος Δουβίτσας

Από την ομάδα των βουλευτών πήραν μέρος: Λεβέντης Βασίλης (Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων), Λοβέρδος Ανδρέας (ΔΗ.ΣΥ), Κεφαλογιάννης Γιάννης (Ν.Δ), Κωνσταντόπουλος Δημήτρης (ΔΗ.ΣΥ), Δήμας Χρίστος (Ν.Δ), Παναγιωτόπουλος Νίκος (Ν.Δ), Γεωργιάδης Μάριος (Ένωση Κεντρώων), Τζελαλής Σάκης, υπάλληλος της βουλής και ο βουλευτής Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Καββαδάς.

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας για τον ορυκτό πλούτο της χώρας
Επομενο αρθρο
Της Φανερωμένης: Οι αναμνήσεις ενός πανηγυριού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.