HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜε επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου «Άλικος πάγος» του Παναγιώτη Κονιδάρη

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου «Άλικος πάγος» του Παναγιώτη Κονιδάρη

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Polis art cafe στην Αθήνα έγινε η παρουσίασε του βιβλίου του Μεγανησιώτη συγγραφέα Παναγιώτη Κονιδάρη με τίτλο: «Άλικος πάγος». Όπως σχολίασε ο συγγραφέας:

«Συχνά λέω στα μικρά μου ότι η χαρά είναι από τα πράγματα που, όταν μοιράζεται, δεν λιγοστεύει. Αντίθετα αυγαταίνει. Ελπίζω η πλημμυρίδα της χαράς που μου προσφέρατε όλοι εσείς το Σάββατο στην παρουσίαση του “Άλικου πάγου” να διαμοιράστηκε και να πολλαπλασιάστηκε με τον ίδιο τρόπο.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους φίλους Δημήτρη Μαμαλούκα, Γρηγόρη Αζαριάδη, Νίνα Κουλετάκη (συνελήφθη ήδη, για την κλοπή της παράστασης) και Βασίλη Κανέλλο για την τιμή που μου έκαναν.

Ευχαριστώ τον Ηλία και την Γιώτα Λιβάνη για την αδιάλλειπτη εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ τον ποιητή Παναγιώτη Κερασίδη, τον επιμελητή μου, τον οποίο, ασύγγνωστα, ξέχασα να αναφέρω το Σάββατο. Την Γεωργία την Γιαννακούλια για την διοργάνωση. Το POLIS ART που στέγασε το πολυπληθές και ένθερμο κοινό.

Ευχαριστώ πολύ και όλους εσάς, τους αγαπημένους παλιούς και νέους φίλους, συγγραφείς, ποιητές, συμπατριώτες, συμφοιτητές, συν-σκακιστές και συνοδοιπόρους που ζεστάνατε και ζωηρέψατε το Σαββατόβραδο. Η χαρά μου που βρεθήκαμε, δεν χωράει στα λόγια.»

Προηγουμενο αρθρο
Μια μέρα στις ελιές
Επομενο αρθρο
Διάλεξη με θέμα: Η εκκλησιαστική ζωγραφική στη Λευκάδα και την Ιθάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.