HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜε επιτυχία η ποδηλατάδα αγάπης του Φιλάνδρου

Με επιτυχία η ποδηλατάδα αγάπης του Φιλάνδρου

Δίπλα στην πρωτοβουλία του Φιλάνδρου στάθηκε ο κόσμος της Λευκάδας και όχι μόνο, προκειμένου όλοι μαζί να συνδράμουν στην 2η ποδηλατάδα αγάπης. Παρ’ όλο τον βροχερό καιρό δεν δίστασε ούτε λεπτό να έρχεται συνεχώς κόσμος προκειμένου να δώσει ο καθένας ξεχωριστά ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας στη μικρή μας φίλη Αρσενία-Κατερίνα που μόλις 12 ετών και καλείται να δώσει την δική της μάχη στην ζωή πολύ νωρίς.

Μπορεί η ποδηλατάδα να μην έγινε λόγω βροχής αλλά ήταν αφορμή να κεραστούν όλοι οι παρόντες χειροποίητα γλυκά από τις μαμάδες των ακαδημιών του Φιλάνδρου και τα μέλη του αλλά και από τους φίλους του συλλόγου. Καταλυτική και προβλέψιμη στάθηκε η επιλογή του χώρου στο παγοδρόμιο, που επέτρεψε να γίνει η όλη εκδήλωση σε ένα ζεστό και γιορτινό περιβάλλον.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το συνολικό ποσό της εκδήλωσης θα δοθεί εξ’ ολοκλήρου στην οικογένεια της μικρής Αρσενίας.

Οι τυχεροί αριθμοί και τα αντίστοιχα δώρα είναι:

184: κατάστημα Κωτσόβολος Λευκάδας
569: φαρμακείο Κολυβάς Αλέξανδρος
584: κατάστημα Ο2
1177: κατάστημα Computer House

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει:

• Το Εμπορικό Επιμελητήριο Λευκάδας που ως αρωγός της προσπάθειας, μας παραχώρησε τον σκεπασμένο χώρο εκδηλώσεων δίπλα στο παγοδρόμιο και η ποδηλατάδα ήταν η πρώτη εκδήλωση στο Lefkoχωριό από μία σειρά άλλων που έχουν προγραμματιστεί.
• Την Τροχαία και το Λιμενικό Σώμα Λευκάδας για την παρουσία τους μέχρι τελευταίας στιγμής προκειμένου πιθανής διεξαγωγής της ποδηλατάδας.
• Το κατάστημα Φούρνος του Σάκη για την παρασκευή και προσφορά διαφόρων γλυκισμάτων.
• Το κατάστημα Δάσκαλος για την προσφορά των χριστουγεννιάτικων καπέλων.
• Το τυπογραφείο Typo Center Βεργίνης Γεράσιμος και Κέντρο Φωτοτυπίας Γράψας Τηλέμαχος για την χορηγία του διαφημιστικού υλικού και των κουπονιών συμμετοχής.
• Τα καταστήματα: Computer House, Κωτσόβολος Λευκάδας, Ο2, Φαρμακείο Κολυβάς Αλέξανδρος, για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου.
• Τα σωματεία: Τηλυκράτης, Πανλευκάδιος, Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας, για την οικονομική στήριξή τους.
• Τον Ξυλόφουρνο για την οικονομική του στήριξη.
• Τις γυναίκες και μητέρες του ΑΣΛ Φίλανδρος, που με πολύ μεράκι και προσωπική φροντίδα έφτιαξαν και πρόσφεραν τα γλυκίσματα.

Κλείνοντας ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμπολίτες μας που με την προσωπική και οικονομική προσφορά τους κατάφεραν να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα πως οι δύσκολες στιγμές ξεπερνιούνται συλλογικά και μεθοδικά γιατί πολύ απλά όταν θέλουμε, μπορούμε.

Ευχαριστούμε πολύ Αρσενία που κατάφερες να μας ενώσεις και να μας εμπνεύσεις και σου ευχόμαστε να βγεις δυνατή και γερή, γιατί η καρδιά σου αξίζει τα μέγιστα…

Προηγουμενο αρθρο
Θέσεις απασχόλησης στη Λευκάδα 18/12/2017 έως 24/12/2017
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο στην εταιρεία «κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος» από τον «Φάρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.