HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜε επιτυχία το 3ο τουρνουά μπάσκετ Χριστουγέννων Νίκης Λευκάδας

Με επιτυχία το 3ο τουρνουά μπάσκετ Χριστουγέννων Νίκης Λευκάδας

Η Νίκη Λευκάδας πραγματοποίησε με επιτυχία το 3ο τουρνουά μπάσκετ Χριστουγέννων στο κλειστό γήπεδο στις 28 και 29 Δεκεμβρίου 2014.

Τη Κυριακή 28/12 η ομάδα παγκορασίδων της Νίκης αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της ΓΕ Αγρινίου. Τα κοριτσάκια και των δυο ομάδων έπαιξαν με ενθουσιασμό, δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους θεατές. Ήταν μια ωραία εμπειρία για τις μικρότερες σε ηλικία παίχτριες. Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Νίκης.

Τη Δευτέρα 29/12 η ομάδα κορασίδων της Νίκης αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Πρέβεζας όπου αναδείχτηκε νικήτρια με σκορ 69-38. Οι κορασίδες της Νίκης έπαιξαν κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, δημιούργησαν ωραίες φάσεις στο αντίπαλο καλάθι και πέτυχαν θεαματικά καλάθια. Στο τέλος όλοι χειροκρότησαν και τις δυο ομάδες για την προσπάθεια τους.

Συγχαρητήρια στους προπονητές της Νίκης, Νίκο Δουβίτσα και Θεοδόση Βαφιά για το θέαμα που παρουσίασαν οι μικρότερες παίχτριες της ομάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Με επιτυχία η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 1ου Δημοτικού σχολείου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Η Νέα Χορωδία Λευκάδας για την επετειακη εκδήλωση της 7ης Δεκεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.