HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜε μεγάλη επιτυχία η Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής του Ορφέα

Με μεγάλη επιτυχία η Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής του Ορφέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Μουσικοφιλολογικός Όμιλος Λευκάδας «Ορφεύς 1937» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου 2016 στον Ι. Ν. Ευαγγελίστριας Λευκάδας στα πλαίσια των εορτών για την 152η επέτειο της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

Παρουσιάστηκαν :
Εκκλησιαστικοί Ύμνοι Ελλήνων και ξένων συνθέτων από την Μικτή Χορωδία του Ομίλου και το περίφημο έργο «Stabat Mater» του G. B. Pergolesi από την Μαντολινάτα του Ομίλου με την συμμετοχή των : Χαρούλα Γκλαβοπούλου – υψίφωνος & Μαργαρίτα Συγγενιώτου – μεσόφωνος.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια & διεύθυνση είχε ο μαέστρος του Ομίλου μας Κωνσταντίνος Τσίντζας

Ολόθερμες ευχαριστίες οφείλουμε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Θεόφιλο για την συμπαράστασή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης , χωρίς την δική του άδεια δεν θα μπορούσαμε να βρούμε τον κατάλληλο χώρο.
Ομοίως στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελίστριας Λευκάδας και στον εφημέριο πατέρα Γεράσιμο Ζαμπέλη που μας φιλοξένησε , καθώς και στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους όπου πραγματοποιήθηκαν μέρος από τις πρόβες μας..

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας καθώς και τον Δήμο Λευκάδας , υπό την αιγίδα των οποίων πραγματοποιούνται όλες οι εκδηλώσεις για την Επέτειο της Ένωσης.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της Μικτής Χορωδίας & της Μαντολινάτας του Ομίλου μας καθώς και τις : Χαρούλα Γκλαβοπούλου – υψίφωνος & Μαργαρίτα Συγγενιώτου – μεσόφωνος για την εξαιρετική τους εμφάνιση , αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς πολλών μηνών και ιδιαίτερα τον μαέστρο του Ορφέα Κωνσταντίνο Τσίντζα

Ευχαριστούμε τέλος το ΚΤΕΛ Νομού Λευκάδας για την ευγενική του χορηγία , όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Προηγουμενο αρθρο
Αλλαγή ημερομηνίας στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ
Επομενο αρθρο
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.