HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Παραδοσιακό Γλέντι» της Νέας Χορωδίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Παραδοσιακό Γλέντι» της Νέας Χορωδίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015, το “Παραδοσιακό Γλέντι” που διοργάνωσε ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος της Νέας Χορωδίας Λευκάδας.

Το Κέντρο “Χάραμα” γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που κοινό γνώρισμά τους ήταν η αγάπη για την παράδοση και τον πολιτισμό.

Υπό τους ήχους της εξαιρετικής ορχήστρας του Ηλία Πλαστήρα, οι παρευρισκόμενοι δεν σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν και η πίστα αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος και το πάθος των χορευτών και των χορευτριών.

Στο κάλεσμα του Ομίλου μας ανταποκρίθηκαν οι περισσότεροι πολιτιστικοί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο νησί μας αλλά και πολλοί από τις γειτονικές περιοχές.

Κύριοι στόχοι της εκδήλωσης ήταν τόσο η επικοινωνία και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων που υπηρετούν πιστά την πολιτιστική παράδοση όσο και η δυνατότητα σε όσους αγαπούν την μουσική και τον χορό να εκφραστούν και να ξεχάσουν για λίγο την δύσκολη καθημερινότητα.

Ο παραδοσιακός χορός με τις ποικίλες μορφές του, αποτελεί μέσο μεταβίβασης της πολιτιστικής κληρονομιάς από γενιά σε γενιά, μέσω αναγνώρισης και αποδοχής των διαφορετικών ηθών και εθίμων κάθε τοπικής κοινωνίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τα μέλη και τους φίλους της Νέας Χορωδίας, τα Διοικητικά Συμβούλια, τους χοροδιδασκάλους και τους χορευτές και χορεύτριες των υπόλοιπων πολιτιστικών συλλόγων καθώς και όλο τον κόσμο που προσήλθε και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωσή μας.

Επίσης ανακοινώνουμε τους λαχνούς που κληρώθηκαν και κερδίζουν τα παρακάτω δώρα:

ΛΑΧΝΟΣΔΩΡΟ
1273Tablet   Innovator
611GPS   MLS Destinator
524Φωτογραφική μηχανή Canon

Για την παραλαβή των δώρων μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα:
6938676596 & 6944704900

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Ενέργειες Επιμελητηρίου για την προώθηση των συμφερόντων των μελών του
Επομενο αρθρο
Το Νόμπελ του Γιώργου Σεφέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.