HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜε πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος υλοποιείται η δράση «Καθαρή Εβδομάδα»

Με πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος υλοποιείται η δράση «Καθαρή Εβδομάδα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους της καθαριότητας του δήμου μας με αφορμή την “Καθαρή Εβδομάδα”».

Με αφορμή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης της  Κεντρικής  Ένωσης  Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), υλοποιείται η δράση “Καθαρή Εβδομάδα”, που προβάλλει το σημαντικό έργο των εργαζομένων στην καθαριότητα. Συγκεκριμένα, από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου, θα φωταγωγηθούν σημεία πόλεων σε διάφορους δήμους της Ελλάδας με κίτρινο χρώμα.  Στο δήμο Λευκάδας θα φωταγωγηθεί η ξύλινη γέφυρα, προσφέροντας έτσι ένα συμβολικό «ευχαριστώ» στους εργαζομένους αυτούς, που διατηρούν τους κοινόχρηστους χώρους του τόπου μας καθαρούς.

Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης, ο δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός, συναντήθηκε με το προσωπικό της καθαριότητας του δήμου και  τους ευχαρίστησε για την πραγματικά άριστη δουλειά τους κατά την διάρκεια της χρονιάς και ιδίως κατά τους θερινούς μήνες.  Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος με τους υπαλλήλους και απαντήθηκαν τα ερωτήματα και οι ανησυχίες  τους από τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Νίκο Αργυρό και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας, κ. Αντρέα Γεωργακόπουλο.

Γνώμονας τέτοιων δράσεων θα πρέπει να είναι κατά κύριο λόγο, η ευαισθητοποίηση του κοινού. Είναι σημαντικό να στρέψουμε το βλέμμα μας στους ανθρώπους αυτούς που διατηρούν την πόλη μας, τα χωριά, τα πάρκα, τις πλατείες και τα ίδια μας τα σπίτια καθαρά. Αναλαμβάνοντας όλοι την ευθύνη απέναντι στον τόπο μας, συμβάλλουμε ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η “ΚΑΘΑΡΗ ΛΕΥΚΑΔΑ”. 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Π.Ε. Λευκάδας: Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση με το Υπουργείο Πολιτισμού για τη συντήρηση του κτιρίου της ΦΕΛ
Επομενο αρθρο
Με 19 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.