HomeΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑΜε την Κορίνα Πολίτη στον Αη Γιάννη

Με την Κορίνα Πολίτη στον Αη Γιάννη

Στη Λευκάδα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Κορίνα Πολίτη. Καιρός να βρεθεί με την οικογένειά της και να ξεκουραστεί, ύστερα από ένα σκληρό αλλά ευχάριστο και εποικοδομητικό χειμώνα για την ίδια.

Η χρονιά που πέρασε, αθλητικά, ήταν σπουδαία για μας και σημαντική για την ίδια. Μας γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια οι διακρίσεις της. Για την ίδια οι συμμετοχές και οι διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του στίβου, ήταν το νέο της ξεκίνημά από, όταν λόγω σπουδών μετακόμισε στην Αθήνα και άλλαξε προπονητή.

DSCN7303

Τη χρονιά που μας πέρασε και σε διάστημα λιγότερο από 2 μήνες η Κορίνα μας χάρισε μεγάλες για την ηλικία της διακρίσεις: Στα Τρίκαλα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών και γυναικών κατέκτησε τη 2η θέση στα 200μ και την 3η θέση στα 100μ. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων που έγινε στις Σέρρες, ήρθρε 2η στα 100 μ και 1η στα 200μ. Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κέρδισε την 1η θέση στη σκυταλοδρομία 4χ100 και 1η θέση στα 200 μ. Στους αγώνες στίβου ανδρών και γυναικών που έγιναν στο Ολυμπιακό στάδιο κατάκτησε την 5η θέση στα 100μ κάνοντας και ατομική επίδοση και 3η στα 200μ κάνοντας ατομικό ρεκόρ.

Όσοι έχουν ελάχιστα «εξασκημένο» μάτι από αγώνες στίβου και αγώνες ταχύτητας βλέπουν στο πρόσωπο της Κορίνας μια ανερχόμενη αθλήτρια με ένα λαμπρό αθλητικά μέλλον. Τρέχει «αβίαστα» και με άνεση.

DSCN7314

Η Κορίνα αυτή την εποχή ξεκουράζεται, κολυμπά και συναντά τους φίλους της στη Λευκάδα. Το χρυσό κορίτσι της Λευκάδας είναι μια απλή, καταδεκτική και όμορφη κοπέλα.

Με την επιστροφή της στην Αθήνα θα ξεκινήσει προπονήσεις και θα επανέλθει στη σκληρή ζωή της αθλήτριας. Φιλοδοξεί οι μελλοντικές της διακρίσεις, να της εξασφαλίσουν ένα αθλητικό σεμινάριο στην Αμερική. Θα μπορούσε να συνδυάσει σπουδές και προπόνηση παράλληλα.

Ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα της, το αξίζει.

Προηγουμενο αρθρο
Η Λευκάδα του ’80 σε άσπρο – μαύρο
Επομενο αρθρο
Ρεσιτάλ κιθάρας Σπύρου Κονιδάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.