HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜε το δεξί ξεκίνησαν οι πρωταθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου

Με το δεξί ξεκίνησαν οι πρωταθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου

Το Σάββατο 20/01/2018 ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με τους περσινούς πανελληνιονίκες, Γεωργιάννα Ιωακειμίδου και Κων/νο Φυτόπουλο σε ημερίδα κλειστού στίβου, που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης στο κλειστό προπονητήριο του Αλεξάνδρειου Μελάθρου.

Η Γεωργιάννα συμμετείχε στο ύψος Κορασίδων με αποκλειστικό στόχο να κάνει μερικά άλματα, αφού οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών και η έλλειψη κλειστού χώρου για προπόνηση, δεν το επέτρεψαν. Τηρουμένων λοιπόν των αναλογιών τα πήγε πολύ καλά, αφού πέρασε το 1,62μ και κατετάγη 2η σε μια πολύ γεμάτη ημερίδα.

Ο Κων/νος συμμετείχε στα 60μ εμπόδια ΠΠ Α’, όπου με χρόνο 8’’ 95 κέρδισε την κούρσα και κατετάγη 1ος στη γενική κατάταξη, σημειώνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο μέχρι στιγμής πανελληνίως. Επίσης έλαβε μέρος και στο ύψος ΠΠ Α’, όμως με προβλήματα στη φορά, για τους λόγους που προαναφέραμε, κατάφερε να περάσει μόνο το 1,55μ.

Με δεδομένο ότι ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και τον προπονητικό χαρακτήρα της ημερίδας, τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά. Επόμενοι αγώνες που θα συμμετάσχουν οι αθλητές είναι την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο 26 & 27/01 στις μεγάλες ημερίδες του ΣΕΦ και του Αγ. Κοσμά αντίστοιχα, με τις οποίες και θα συνεχίσει η Γεωργιάννα την προετοιμασία της εν’ όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ στις 10 & 11/02/2018.

Προηγουμενο αρθρο
Αύριο Τετάρτη η κοπή της πίτας του Πνευματικού Κέντρου
Επομενο αρθρο
Δήλωση του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων για την ενδεχόμενη ίδρυση τριτοβάθμιας σχολής Ναυτιλιακών σπουδών στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.