HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΜε τρένο έκανε την είσοδό του στη Λευκάδα ο Καρνάβαλος!

Με τρένο έκανε την είσοδό του στη Λευκάδα ο Καρνάβαλος!

Το τρενάκι που κάνει τις καλοκαιρινές βόλτες σε ντόπιους και τουρίστες, επιστρατεύτηκε για να κάνει την θεαματική του άφιξη ο βασιλιάς καρνάβαλος στην κεντρική αγορά της Λευκάδας. Φέτος ήταν… μπακούρι. Ένα καλαίσθητο άρμα με πολύ χρώμα και φαντασία. Είχαμε αναφέρει από χτες που δημοσιεύσαμε τις πρώτες φωτογραφίες πως ο βασιλιάς καρνάβαλος φέτος θα ήταν εκπληκτικός. Ήταν δημιουργία του Πάνου Φέξη. Τόσο το άρμα όσο και το τρενάκι αδιαμφισβήτητα έκαναν μια ποιοτική διαφορά σε σχέση με ό,τι βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Το μικρό χορευτικό του Ορφέα συνεπικουρούμενο και από μεγαλύτερες χορεύτριες και τη δασκάλα Δήμητρα Χατζηπαππά και με το παραδοσιακό γαϊτανάκι ακολουθούσε τα άρμα με πολύ κέφι. Στην εκδήλωση ακόμα πήρε μέρος και ο Χορευτικός Όμιλος Λευκάδας με τα μικρά του. Δεν έλλειψε και η χαρακτηριστική φιγούρα του καρναβαλιού, Νίκος Σκεπετάρης, ως μια ξανθιά ντίβα.

Προηγουμενο αρθρο
Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Επομενο αρθρο
Αποκριάτικο πάρτυ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 4ου Δημ. Σχολείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.