HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜια άκαιρη και άτοπη παρέμβαση στο προχτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και μια λαθεμένη παραπέρα δημοσιοποίηση

Μια άκαιρη και άτοπη παρέμβαση στο προχτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και μια λαθεμένη παραπέρα δημοσιοποίηση

Όσοι ασχολούμαστε με το διαδίκτυο γνωρίζουμε με πόση ταχύτητα μεταδίδονται οι ειδήσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη. Σε ότι αφορά τη Λευκάδα και μόνο μια απλή αναφορά σε κάποιες διάσημες παραλίες της, είναι αρκετή να εκτοξεύσει την είδηση με αστραπιαία ταχύτητα. Η παραλία π.χ. των Εγκρεμνών ή αυτή στο Πόρτο Κατσίκι είναι δυο τέτοιες περιπτώσεις. Αποτελούν το σήμα κατατεθέν του νησιού.

Μια δημόσια συζήτηση μπροστά σε ανοιχτά μικρόφωνα, που δεν προσθέτει κάτι καινούργιο, που δεν έχει κάτι επιστημονικά χειροπιαστό να εκθέσει, είναι καλύτερα να αποφεύγεται. Οι όποιες απορίες μπορούν να λύνονται με προσωπικές ερωτήσεις κατ’ ιδίαν, μακριά από τα μικρόφωνα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι πρόσκαιρες και μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν σε ένα νησί που ζει στην κυριολεξία από τον τουρισμό.

Είτε εμπιστευόμαστε αυτούς που διοικούν το Δήμο και την Περιφέρεια, είτε όχι, το θέμα είναι τόσο σοβαρό που δεν μπορούν ούτε να αμελήσουν ούτε να καθυστερήσουν. Όταν είναι έτοιμοι θα ενημερώσουν ως οφείλουν.

Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού και αποσκοπούν μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων.

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Στις φλόγες «Κατράντζος» και «Μινιόν»
Επομενο αρθρο
Ιερά Αγρυπνία Παραμονής Χριστουγέννων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.