HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Μια ημέρα για τους γονείς» της Κατασκήνωση» και όχι μόνο!

«Μια ημέρα για τους γονείς» της Κατασκήνωση» και όχι μόνο!

Έχει πλέον καθιερωθεί. Μικροί και μεγάλοι το περιμένουν! Οι μπαμπάδες και οι μαμάδες των παιδιών που συμμετέχουν κάθε καλοκαίρι στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας «ζηλεύουν» τα βλαστάρια τους για την πολύτιμη ευκαιρία που έχουν κι έτσι, μια Κυριακή του φθινοπώρου, για μια ολόκληρη μέρα, οι γονείς ξαναγίνονται παιδιά!

Η «ημέρα για τους γονείς» οργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά, φέτος όμως θα έχει τη μορφή μιας μονοήμερης εκδρομής για όλη την οικογένεια! Απευθύνεται κατ’ αρχάς στους γονείς των κατασκηνωτών, μπορούν όμως να συμμετάσχουν και όσοι προβληματίζονται γύρω από την αγωγή των παιδιών μας και θα ήθελαν να χαρούν αυτή την όμορφη οικογενειακή – κατασκηνωτική εμπειρία.

Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 θα ταξιδέψουμε μέχρι τη λίμνη του Ζηρού, κοντά στη Φιλιππιάδα, και την πόλη της Άρτας με τα ιερά της σεβάσματα. Αναχώρηση στις 11 π.μ. από το παλιό Δημαρχείο της Λευκάδας και επιστροφή γύρω στις 9 το βράδυ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ευκαιρίες ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους και κοινό γεύμα στους άνετους χώρους της παλαιάς Παιδόπολης του Ζηρού, δραστηριότητες μέσα στη φύση, περίπατο γύρω από τη λίμνη, ευκαιρίες διαλόγου με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου. Στη συνέχεια, προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας, βασίλισσας της Άρτας και την Ιερά Μονή της Κάτω Παναγιάς.

Παράλληλα, νέοι άνθρωποι θα φροντίζουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, ώστε να μπορούν οι γονείς απερίσπαστοι να χαρούν την Κατασκήνωσή τους!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως (τηλ.: 2645022415, εσ.: 21-23 και 6974795265).

– Βίντεο από την «Ημέρα για τους γονείς στην Κατασκήνωση 2013» και άλλες τέτοιες ημέρες μπορεί να αναζητήσει κανείς στο κανάλι της Ι. Μ. Λευκάδος & Ιθάκης στο “Youtube”, στο σύνδεσμο: https://youtu.be/MTB95BNhoPg.ι

Λευκάδα, 9 Οκτωβρίου 2017

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγουμενο αρθρο
Ο πρώτος αγώνας Αμπαλί την Τετάρτη στην Απόλπαινα
Επομενο αρθρο
Οι αλυσίδες, τα κολωνάκια και οι κορίνες δεν είναι παρά προσωρινά εμπόδια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.