HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜια ιδιότυπη επιχείρηση διάσωσης

Μια ιδιότυπη επιχείρηση διάσωσης

Μια ιδιότυπη επιχείρηση διάσωσης φωτογράφισε και περιγράφει γλαφυρά στο facebook η Σεβαστή Κωνσταντινίδη Ρεκατσίνα.

«Μια ιδιότυπη επιχείρηση διάσωσης εξελίχθηκε στην πόλη της Λευκάδας και συγκεκριμένα μπρος στο συνεργείο του Μάρκου Κιμωλιάτη σήμερα το πρωί όταν, ένας τσικνιάς (αν δεν κάνουμε λάθος)* μαύρου χρώματος, εξερχόμενος προφανώς από το φυσικό του χώρο (αυτόν του ιβαριού), βρέθηκε να κυκλοφορεί επί του οδοστρώματος και ανάμεσα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, ανήμπορος να πετάξει.

 Ο υιός Κιμωλιάτης, ο Θεόδωρος που ανέλαβε το έργο της περισυλλογής προκειμένου να μην τον χτυπήσει κάποιο διερχόμενο όχημα, αν και δέχθηκε επίθεση και δάγκωμα στο χέρι από το αρνούμενο να συνεργασθεί πουλί, χαμογελαστός συνέχισε την προσπάθεια και με θαλπωρή κατάφερε τελικά να το τοποθετήσει σε ένα χαρτοκιβώτιο.

 Ειδοποιήθηκε η φιλοζωική και το χαρτοκιβώτιο με άθικτο και ασφαλή τον… μάγκα οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο (με πρωτοβουλία δικαστικού υπαλλήλου). Και βέβαια όχι για να “δικαστεί”  για την άδικη προς τον σωτήρα του επίθεση αλλά προς φιλοξενία μέχρι την έλευση των ανθρώπων της φιλοζωικής.

Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά!»

* Αν κι εμείς δεν λαθεύουμε, το πουλί είναι   κορμοράνος ή όπως αλλιώς αποκαλείται Καραμπλάκα. Η επιστημονική του ονομασία είναι Phalacrocorax carbo.

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Χρηματοδότηση Πράσινου Ταμείου για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης
Επομενο αρθρο
Πολύ υψηλός και σήμερα ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών - Ο χάρτης του κορωνοϊού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.