HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜια μαγική και ξεχωριστή μουσική βραδιά από την Μαντολινάτα του Ορφέα [Φωτό+video]

Μια μαγική και ξεχωριστή μουσική βραδιά από την Μαντολινάτα του Ορφέα [Φωτό+video]

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το μουσικό ταξίδι της Μαντολινάτας του Ορφέα με την Ανδριάννα Μπάμπαλη και τη φιλική συμμετοχή του Κώστα Αντύπα. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη που είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κωνσταντίνου Τσίντζα.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα περιλάμβανε τραγούδια των δύο καλλιτεχνών, επιλογές από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο αλλά και ορχηστρικές συνθέσεις αποκλειστικά για μουσικά σύνολα μαντολινάτας.

Τις ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις υπογράφουν οι Μαρία Γιαννικοπούλου, ο Δημήτρης Γιαννικόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τσίντζας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και υλοποίηση των σκηνικών της παράστασης είχαν οι Αποστόλης Καραβίας και Πηνελόπη Γεωργίου. Την επιμέλεια του ήχου είχε ο Βασίλειος Μάρκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαντολινάτα του Ορφέα είναι η μία από τις μόλις τρεις που υπάρχουν σε μορφή ορχήστρας σε Πανελλαδικό επίπεδο. Αποτελεί λοιπόν μια σπουδαία καλλιτεχνική μουσική προσπάθεια, υποδειγματική πολιτιστικά για τη Λευκάδα. Αφήνει σημαντικό και υψηλής ποιότητας πολιτιστικό αποτύπωμα και αξίζει τη στήριξη όλων των Λευκαδίων.

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα: Στο Νυδρί «έπεσε» το μοναδικό πεντάρι του Τζόκερ!
Επομενο αρθρο
55ο Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.