HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜια πανέμορφη θαλαμηγός στο λιμάνι της Λευκάδας

Μια πανέμορφη θαλαμηγός στο λιμάνι της Λευκάδας

Μια πολύ όμορφη θαλαμηγό είχαμε την ευκαιρία να καμαρώσουμε στο λιμάνι της Λευκάδας σήμερα λίγο πριν αναχωρήσει. Το όνομά της είναι «Bagheera» και είχε σημαία της Μαδέρας ή Μαδέιρα. (Πρόκειται για νησιά που ανήκουν στην Πορτογαλία αλλά έχουν μια κάποια αυτονομία, γι’ αυτό έχουν και διαφορετική σημαία.)

Όπως διαβάσαμε στο διαδίκτυο, η θαλαμηγός κατασκευάστηκε από την Leopard στην Ιταλία στα ναυπηγεία του Βιαρέτζιο και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2010. Έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει άνετα μέχρι 6 άτομα στη διάρκεια της νύχτας. Αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 43.00kn. Είναι κομψή και πεντάμορφη.

Καμαρώστε την

dscn2695

dscn2696

dscn2697

dscn2702

dscn2705

Προηγουμενο αρθρο
Από την έλευση του Ρωσσικού στόλου στην ίδρυση της Επτανήσου Πολιτείας -Του Δημήτρη Σπ. Τσερέ
Επομενο αρθρο
Έναρξη δραστηριοτήτων του Δικτύου Στήριξης Μαθητών «Παιδεία και Πολιτισμός»

1 Σχόλιο

  1. Αραβανής Θοδωρής
    4 Οκτωβρίου 2016 at 18:01 — Απάντηση

    Δυνατό σκάφος, ισχυρή μηχανή..- πολλά τα kw σε ισχύ- πιάνει κόμβους και κόβει θαλάσσιο δρόμο, φινετσάτο με εντυπωσιακό το χρωματισμένο θερμοσκληρυνόμενο σκαρί του σε χρωματισμό μώβ , που και παραπέμπει σε glamoor και αισθησιακά άφατες υποσχόμενες αυροφίλητες νύχτες για τους ταξιδευτές και τις ταξιδεύτριές του, υπό την σκέπη των αστεριών , με τον αυγερινό και την πούλια καμαρώτους, για τον εξαγνισμό των σωμάτων και των ψυχών μέσα στην απεραντοσύνη της θάλασσας και τον στίχο του λα’ι’κού ποιητή στα χείλια των: ” νύχτα γεμάτη θαύματα νύχτα σπαρμένη μάγια”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.