HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜικροί και μεγάλοι από τη Λευκάδα, «κατασκηνωτές» στον Ζηρό!

Μικροί και μεγάλοι από τη Λευκάδα, «κατασκηνωτές» στον Ζηρό!

Μεγάλοι και μικροί από τη Λευκάδα, κατασκηνωτές στον Ζηρό!

Ήταν μια όμορφη μέρα για τις οικογένειες των κατασκηνωτών των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης «Η Φανερωμένη».

Και φέτος, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου εκατόν είκοσι περίπου «κατασκηνωτές», γονείς και παιδιά, ξεκίνησαν από τη Λευκάδα και έφτασαν στην παλαιά Παιδόπολη του Ζηρού, κοντά στην Φιλιππιάδα. Στους φιλόξενους χώρους απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής, επικοινωνίας με πρόσωπα οικεία από το περασμένο κατασκηνωτικό καλοκαίρι, συζήτησης, παιχνιδιού με αποκορύφωμα την πίστα του “Survivor”… Με δυο λέξεις, στιγμές χαράς!

Η φετινή εξόρμηση υλοποιήθηκε με την ευθύνη του Κέντρου Νεότητας και των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης, αλλά και με τη θυσιαστική φροντίδα των στελεχών της Νεότητας της Ι. Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης «Διέξοδος» και ιδιαίτερα των πατέρων Αγαθαγγέλου Καμβύση και Γεωργίου Τοπούζογλου.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν ενεργά οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος και ο επιχώριος Επίσκοπος, Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος. Οι δύο Ιεράρχες ευλόγησαν την όμορφη αυτή συνάντηση και μοιράστηκαν πατρικές σκέψεις με τους γονείς, στο πλαίσιο συζήτησης που συντόνισαν ο π. Ιωάννης Λάζαρης και η πρεσβυτέρα κ. Ελένη Κατσούλη – Λάζαρη, υπεύθυνοι των «Διαλόγων Γονέων».

Ο Εσπερινός στο εκκλησάκι του Αγίου Αλεξάνδρου και ο περίπατος «ολόγυρα στη λίμνη» με το εκπληκτικό περιβάλλον της ολοκλήρωσαν την υπέροχη αίσθηση που απέμεινε στις ψυχές μεγάλων και μικρών. Αξίζει ασφαλώς να υπάρχουν μέσα στη χρονιά και άλλες τέτοιες ευκαιρίες…

Λευκάδα, 16 Οκτωβρίου 2018

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγουμενο αρθρο
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας: 8 Νοέμβρη απεργούμε
Επομενο αρθρο
Το άλμπουμ μίας εγκυμοσύνης – Η γλυκιά μόδα που αναβιώνει στις παραλίες της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.