HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜπουλούκια οι υποψήφιοι

Μπουλούκια οι υποψήφιοι

Ο εκλογικός πυρετός στην Ελλάδα έχει ανάψει για τα καλά. Η μεγάλη συμμετοχή των υποψηφίων σ΄αυτές τις εκλογές θα πρέπει να προβληματίζει το λαό της χώρας με την απορία, γιατί όλη αυτή η μεγάλη αγάπη των υποψηφίων να συμμετάσχουν στα κοινά; Έχουν κάτι να προσφέρουν; Θα εργαστούν και θα βοηθήσουν την χώρα; Έχουν τις γνώσεις και την ικανότητα να κάμουν κάτι για την Ελλάδα; Μήπως κάποια άλλοι είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν στην απόφαση να γίνουν….πολιτικοί παράγοντες;

Βέβαια στην Ελλάδα ισχύει πάντα αυτό που είχε πει ο αείμνηστος Γιάννης Τσαρούχης. Στην Ελλαδα είσαι ο,τι δηλώσεις.

Όμως για να γίνεις καθηγητής, γιατρός, δικηγόρος θα πρέπει απαραίτητα να έχεις αποφοιτήσει από κάποιο πανεπιστήμιο.

Για να γίνεις υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, θα πρέπει να έχεις δώσει κάποιες εξετάσεις και να έχεις πάρει κάποια άδεια. Για να γίνεις πολιτικός οποιασδήποτε μορφής, δεν χρειάζεται τίποτα. Αρκεί να είσαι ψεύτης. Μεγάλος ψεύτης.

Έτσι λοιπόν με την οικονομική κρίση και την μεγάλη ανεργία πολλοί βλέπουν σαν μια κάποια λύση την ενασχόληση με τα κοινά. Με το αζημίωτο βέβαια. Δεν είναι ευκαταφρόνητοι οι μισθοί που προβλέπονται αλλά ακόμη και το θέμα της συνταξιοδότησης σ΄ένα πολύ μικρόν χρονικό διάστημα μετράει πάρα πολύ γι΄αυτούς που το μέλλον τους και τα γηρατειά τους δεν προβλέπονται και τόσο ρόδινα.

Έτσι λοιπόν σ΄αυτές τις ευροεκλογές αλλά και στις δημοτικές και περιφερειακές χιλιάδες είναι αυτοί που κατέρχονται στον αγώνα για μια θέση. Ποια η σχέση τους με την πολιτική; Δική σας υπόθεση να την ανακαλύψετε αφού χαρακτηριστικά σας γνωρίσω με κάποιους από τους υποψηφίους.

Έχουμε και λέμε:

108

100

101

102

104

106

107

Αυτά είναι μερικά από τα αστέρια που φιλοδοξούν να εκλεγούν σε πολιτικές θέσεις. Τι θα δει η Ελλάδα από όλους αυτούς; Να σας πω. Θα χορτάσει ποδόσφαιρο, θα απολαμβάνει θέατρο και θα χορεύει σε ρυθμούς πείνας.

Πηγή: hellascafe.blogspot.gr

Προηγουμενο αρθρο
Επιστολή υποψηφίου Δημάρχου Λευκάδας Σπύρου Μαργέλη
Επομενο αρθρο
Eυχαριστήριο μήνυμα του συνδυασμού «δίαυλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.