HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΜυρίζουν τα φρεάτια στην κεντρική αγορά

Μυρίζουν τα φρεάτια στην κεντρική αγορά

Καταστηματάρχες με ειδοποίησαν σήμερα για την δυσοσμία που αποπνέουν τα φρεάτια ομβρίων της κεντρικής αγοράς. Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα για να το διαπιστώσω και η ίδια.

Για να είμαι ακριβής, από το ύψος της εκκλησίας του αγίου Νικολάου μέχρι την κεντρική πλατεία η βρώμα είναι πολύ έντονη σε όποιον πλησιάσει κοντά σε φρεάτιο. Δεν γνωρίζω για τον υπόλοιπο πεζόδρομο αλλά όπως με πληροφόρησαν, η κατάσταση είναι παντού η ίδια.

Το φαινόμενο πρέπει να συνεχίζεται για πολλούς μήνες, είναι παντού γνωστό, τόσο που ένοιωσα άσχημα, όταν δήλωνα πως δεν το γνωρίζω.

Κάποια καταστήματα κλείνουν τα φρεάτια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, με διάφορους τρόπους. Χρησιμοποιούν δε όπως μου είπαν μέσα στα καταστήματά τους, διάφορα αρωματικά σκευάσματα για να καλύπτουν την μπόχα.

Δεν γνωρίζω, αν και πότε καθαρίστηκαν τα φρεάτια. Φαίνεται όμως καθαρά πως είναι γεμάτα με κάθε είδους σκουπίδι. Είναι συνήθεια, κάποιοι, όταν σκουπίζουν να πετούν τα σκουπίδια μέσα στα φρεάτια.

Θεωρώ ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Σοβαρότερο, σε ιεράρχηση, από την κατάληψη του δημόσιου χώρου από τις γλάστρες. Πρέπει σύντομα να το αντιμετωπίσουν οι αρμόδιοι.

Προηγουμενο αρθρο
Το Υπουργείο Υποδομών ανακινεί το θέμα της Υποθαλάσσιας Ζεύξης
Επομενο αρθρο
Αγώνας βόλεϊ: Ελπίδες Λευκάδας – Παναιτωλικός

1 Σχόλιο

  1. Λαικος
    20 Ιανουαρίου 2020 at 13:57 — Απάντηση

    Ποτε δεν καθαριστηκαν
    Απλα,εφυγαν οι γλαστρες με τα λουλουδια(τα βουτηξε ο δημαρχος) κι ετσι δεν σκεπαζεται η…βρωμα!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.