HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΝέα γενιά αυθαιρεσιών στην Λευκάδα δημιουργεί η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Νέα γενιά αυθαιρεσιών στην Λευκάδα δημιουργεί η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Υπό το βλέμμα και την ολιγωρία του δήμου ν ΄ανταποκριθεί έγκαιρα στην νέα αναγκαιότητα που προέκυψε

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, ανάγκασε αρκετούς θεριακλήδες από τους θαμώνες των διαφόρων επιχειρήσεων μαζικής εστίασης να βγαίνουν στο πεζοδρόμιο για να μην στερηθούν την προσφιλή τους συνήθεια.

Τους θαμώνες όμως ακολούθησαν και τα τραπέζια, αφού κάποιοι επιχειρηματίες θέλησαν να διευκολύνουν τους πελάτες τους ώστε να μην στερούνται των υπηρεσιών. Επειδή όμως χειμώνας είναι κρύο κάνει, άρχισαν να προστίθενται ανεμοθραύστες , τέντες, πέργκολες κτλ.

Κι εφόσον ο πρώτος που ξεκίνησε αύξησε τους τζίρους του, ακολούθησε και δεύτερος και τρίτος και τέταρτος και ουκ έστιν τέλος στην σειρά των αριθμών…

Κι όπως γίνεται συνήθως, ο δήμος θα τρέχει αργότερα να κυνηγά τους “κακούς” επιχειρηματίες που μες την αγωνία τους για επιβίωση, αναγκάστηκαν ν ακολουθήσουν τον γείτονα στην αυθαιρεσία για να μην μείνουν εκτός ανταγωνισμού, δημιουργώντας νέα έξοδα και καταστρέφοντας όποια αισθητική μας έχει απομείνει.

Οι δε αιρετοί που περιφέρονται στην αγορά, άλλοι αγνοούν επιδεικτικά, άλλοι ενώ βλέπουν το πρόβλημα δεν μιλούν κι άλλοι ακόμα χειρότερα παραχωρούν ψηφοθηρικά την “συγκατάθεση” τους , υποκαθιστώντας τις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες.

Έτσι αποδεικνύεται και από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία δεν υπήρξαν εκτός ημερησίας διατάξεως θέματα, ερωτήσεις και απαντήσεις,  με την συγκατάθεση όλων πλην φωτεινών εξαιρέσεων.

Έτσι αντί να περιοριστεί το κάπνισμα με τον αντικαπνιστικό νόμο, τείνει να επεκταθούν οι επιχειρήσεις ώστε να περιοριστεί το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης στα πεζοδρόμια!

Χρόνια πολλά

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Δρομολόγια Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2020 στη γραμμή Νυδρί - Μεγανήσι - Νυδρί
Επομενο αρθρο
Για την απόρριψη συζήτησης του προβλήματος του κτηματολογίου από την «δημοτική πλειοψηφία»

3 Σχόλια

  1. Πρώην καπνιστρια
    27 Δεκεμβρίου 2019 at 19:19 — Απάντηση

    Εχετε δίκιο. Κανονικά οι βδελυροι καπνιστές πρέπει να στέκονται στο ενα πόδι όταν καπνίζουν στο δρόμο και να απαγορευθεί να κρατάνε ομπρέλα όταν βρέχει.

  2. Κώστας
    27 Δεκεμβρίου 2019 at 12:51 — Απάντηση

    Εγώ έτσι θυμάμαι τα στενά με γλαστρες και διάφορα εμπόδια από τους προηγούμενους έτσι και από αυτούς που αντί να αδειασουν όπως έλεγαν πρόσθεσαν και αυτοκινητα (Αφού παρκάρουν ανενόχλητα)

  3. κωστας
    26 Δεκεμβρίου 2019 at 14:33 — Απάντηση

    Να μια επισήμανση που αποδεικνύει ότι στο Δήμο και..προσωπικά μαζεύουν μόνο γλάστρες. Οι glitter!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.