HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝέες επιτυχίες για το Τμήμα Τοξοβολίας της ΔΕΠΟΚΑΛ σε Επίσημο Τουρνουά Αγώνων

Νέες επιτυχίες για το Τμήμα Τοξοβολίας της ΔΕΠΟΚΑΛ σε Επίσημο Τουρνουά Αγώνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέες επιτυχίες για το Τμήμα Τοξοβολίας των ΠΑγΟ της ΔΕΠΟΚΑΛ σε Επίσημο Τουρνουά Αγώνων Κλειστού Χώρου στην Πάτρα.

Το Τμήμα Τοξοβολίας των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ του Δήμου Λευκάδας, συμμετείχε στον αγώνα κλειστού χώρου Α+Β Αγωνιστικής Κατηγορίας Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Πανκορασίδων Ολυμπιακού Τόξου και Σύνθετου Τόξου και Αναπτυξιακού Ανδρών – Γυναικών Barebow, Longbow, Instinctive και Traditional Τόξου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στη Πάτρα.

Στους Αγώνες από το Τμήμα Τοξοβολίας Ανηλίκων των ΠΑγΟ και στην Κατηγορία Παμπαίδων – Ολυμπιακό Τόξο συμμετείχαν τρεις (3) αθλητές οι οποίοι και κατέκτησαν: Ο Θάνος Μπουλμπασάκος την 1η θέση με επίδοση 500, ο Ίων Μουχούρτης την 2η θέση με επίδοση 458 και ο Βλάσσης Τσαβαλάς την 4η θέση με επίδοση 384.

Επίσης το Τμήμα Τοξοβολίας Ενηλίκων συμμετείχε στους Αγώνες συνολικά με πέντε (5) αθλητές, 3 άνδρες και δύο γυναίκες, που κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

Στη Β΄ Κατηγορία Ανδρών – Ολυμπιακό Τόξο ο Πέτρος Βρακατσέλης κατέκτησε την 3η θέση με επίδοση 516, στην 6η θέση βρέθηκε ο Βασίλης Ρουμελιωτάκης ενώ ο Δημήτρης Λάμπρης, στη πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες, κατέκτησε την 15η θέση με επίδοση 466.

Στη Β΄ Κατηγορία Γυναικών – Ολυμπιακό Τόξο η Αγγελική Μπούρα κατέκτησε την 1η θέση με επίδοση 491 ενώ η Όλγα Αγγέλου, στην πρώτη της συμμετοχή, σκαρφάλωσε στην 12η θέση του πίνακα κατάταξης με επίδοση 413.

Η Αγγελική Μπούρα και ο Πέτρος Βρακατσέλης με τις επιδόσεις τους εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην Α΄ Αγωνιστική Κατηγορία και το δικαίωμα συμμετοχής τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου.

Στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2019 το Τμήμα Τοξοβολίας των ΠΑγΟ της ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Χώρου Ανδρών – Γυναικών που θα γίνει στην Αθήνα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΠΟΚΑΛ

—————–

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή τις νέες επιτυχίες του Τμήματος Τοξοβολίας των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους, που υλοποιεί η ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στους Αγώνες Κλειστού Χώρου που πραγματοποιήθηκαν στις 29 Ιανουαρίου στην Πάτρα, η Διοίκηση της Επιχείρησης:

Συγχαίρει τις αθλήτριες και τους αθλητές για τις νέες αγωνιστικές επιτυχίες τους, υποσχόμενη κάθε δυνατή στήριξη.

Ευχαριστεί θερμά τους γονείς για την συνεχή υποστήριξή τους, τον υπεύθυνο Γυμναστή-Προπονητή Δημήτρη Ροντογιάννη για την προσπάθεια και τους συλλόγους «Τετραπτερρυλίς» και «Κάστωρ» για τη συνεργασία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Θανάσης Περδικάρης
Πρόεδρος ΔΕΠΟΚΑΛ

Προηγουμενο αρθρο
Ανασχηματισμός με τα «παιδιά» του ΓΑΠ -Εξι αλλαγές σε υπουργεία
Επομενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Συνάντηση Δημάρχου με τον Πρύτανη του Ιόνιου Πανεπιστημίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.