HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΝέες συντηρήσεις σχολικών κτιρίων από την Π.Ε. Λευκάδας ύψους 63.000 ευρώ

Νέες συντηρήσεις σχολικών κτιρίων από την Π.Ε. Λευκάδας ύψους 63.000 ευρώ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δελτίο Τύπου
Νέες συντηρήσεις σχολικών κτιρίων από την Π.Ε. Λευκάδας ύψους 63.000 ευρώ

Σε νέο κύκλο επεμβάσεων, ύψους 63.000 ευρώ, για επισκευές και συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Λευκάδας.

Το «πράσινο φως» για το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις ΟΣΚ του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, έδωσε, κατά τη τελευταία (12/6) συνεδρίασή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο, εγκρίνοντας τη σχετική Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Νήσων και Δήμου Λευκάδας.

«Αξιοποιώντας τις εκπτώσεις από προηγούμενα έργα, εξασφαλίσαμε 63.000 ευρώ για νέες επεμβάσεις στα σχολεία. Η βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος και της καθημερινότητας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, αποτελεί προτεραιότητά μας. Ήδη βρισκόμαστε σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές, ώστε να αξιολογηθούν οι τρέχουσες ανάγκες» ανέφερε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

Ο πρώτος κύκλος παρεμβάσεων σε σχολικά κτίρια ολοκληρώθηκαν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων (ΔΤΕ) της Π.Ε. Λευκάδας στις αρχές του 2020, και αφορούσαν στο έργο «Επεμβάσεις βελτίωσης Σχολικών Κτιρίων Π.Ε. Λευκάδας», προϋπολογισμού 99.169,66 ευρώ.

Προηγουμενο αρθρο
Θερινό σινεμά κάτω από τ’ αστέρια στο Κηποθέατρο Άγγελος Σικελιανός
Επομενο αρθρο
Κοινό Δελτίο Τύπου των Δήμων Λευκάδας και Μεγανησίου για το θέμα του ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.