HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝέο Δ.Σ. στην Φιλαρμονική Ένωση Άγγελος Σικελιανός

Νέο Δ.Σ. στην Φιλαρμονική Ένωση Άγγελος Σικελιανός

clip_image002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 12 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 μ.μ. διενεργήθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλαρμονικής Ένωσης ‘ Άγγελος Σικελιανός’. Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, εκλέχθηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια διενεργήθησαν εσωτερικές αρχιερεσίες των νέων μελών του Δ.Σ., για την εκλογή τους στις θέσεις των: Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γενικού Γραμματέα, Γενικού Ταμία και Γενικού Εφόρου. Μετά το πέρας της διαδικασίας εκλέχτηκαν στις αντίστοιχες θέσεις οι εξής κάτωθι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χρυσούλα Μόσχου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λάμπρος Κοσπεντάρης
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αναστασία Ρομποτή
ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ: Βασίλειος Κούρτης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ: Νικόλαος Ροντογιάννης

Το απερχόμενο αλλά και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Ένωσης ‘ Άγγελος Σικελιανός’ θέλουν να ευχαριστήσουν ολόθερμα όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στην εκλογική αυτή διαδικασία, και τους υποσχόμαστε ‘όπως και σε όλη την Λευκαδίτικη Κοινωνία, ότι η ΦΕΑΣ ΘΑ τους εκπλήξει. Άξιο λόγου είναι να αναφέρουμε ότι είναι η δεύτερη Φιλαρμονική στη Λευκάδα.

Προηγουμενο αρθρο
Η Fraport σχεδιάζει να απογειώσει τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια
Επομενο αρθρο
Κατατέθηκε η τροπολογία για επιπλέον θέσεις για υποψηφίους της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.