HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΝίκησε η Δόξα τη Λειβαδιά

Νίκησε η Δόξα τη Λειβαδιά

Την τρίτη της νίκη σε πέντε αγώνες πέτυχε η Δόξα σήμερα (8/11), στο κλειστό γήπεδο της Λευκάδας απέναντι στην ομάδα της Λειβαδιάς με σκορ 77-68.

Ο αγώνας κυμάνθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα αγωνιστικά. Οι παίχτες της Δόξας κάνοντας πολλά λάθη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Λειβαδιάς να βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κοντά στο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο παρ’ όλα, αυτά προηγούνταν με βραχεία κεφαλή και μόνο με το κλείσιμο του ημιχρόνου η ομάδα της Λειβαδιάς κατάφερε να προηγηθεί για πρώτη φορά με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στο δεύτερο μέρος η τοπική ομάδα περιόρισε τα πολλά λάθη, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και με εύστοχα μακρινά σουτ, έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 7 πόντους. Στην τέταρτη περίοδο η Δόξα είχε την καλύτερη της απόδοση (βελτιώθηκε αισθητά στην άμυνα) και κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά ακόμα και στους 13 πόντους. Το κλείσιμο του αγώνα βρήκε νικήτρια τη Δόξα με διαφορά 11 πόντων.

Δεκάλεπτα: 18-15, 39-41, 58-51, 77-68.

Προηγουμενο αρθρο
«Hot» προορισμός γίνεται το Άκτιο
Επομενο αρθρο
Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.