HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝίκη Λευκάδας: Άνετη νίκη-πρόκριση επί του Αθηναϊκού

Νίκη Λευκάδας: Άνετη νίκη-πρόκριση επί του Αθηναϊκού

Άνετη πρόκριση για την Νίκη Λευκάδας στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα μας επικράτησε του Αθηναϊκου με σκορ 77-64, εντός έδρας το απόγευμα του Σαββάτου (20/10).

Από την αρχή της αναμέτρησης οι «Λευκαδίτισσες» πήραν το προβάδισμα και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό μετά την θριαμβευτική τους πρόκριση στους ομίλους EuroCup. To πρώτο και το τρίτο δεκάλεπτο ήταν εκπληκτικό σε άμυνα και επίθεση, η διαφορά έφτασε και στο +25 (65-40), με τις Γουόκερ, Νάιτ, Παπαμιχαήλ και Μπαλτά να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων. Πλέον για την είσοδό μας στο Final Four απαιτείται μια ακόμη νίκη με αντίπαλο τον Πανιώνιο ή την Ελευθερία Μοσχάτου, στον αγώνα που θα γίνει εκτός έδρας στις 22/12.

Τα δεκάλεπτα: 28-11, 42-34, 65-44, 77-64

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε. 9 (1), Σύρρα 2, Παπαμιχαήλ 16, Γουόκερ 18, Μπαλτά 11, Αρώνη, Πολίτη, Νάιτ 17 (3), Κοντογεώργου 2, Στιεπάνοβιτς 2, Μαρίνη

Αθηναϊκός (Καλογερόπουλος): Πολιτοπούλου 15 (3), Τζανετάτου, Στούπα, Δορδοκίδη, Τσιαδή 9 (1), Λουκάτου 3, Μακέι 13 (3), Γιαμπάνη 10, Κόστοβιτς 14

Διαβάστε τη δήλωση του προπονητή μας Νίκου Δουβίτσα μετά την νίκη-πρόκριση επί του Αθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδας:

«Η νίκη σήμερα μας δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση και αυτό είναι το σημαντικότερο. Κατά διαστήματα παίξαμε αρκετά καλά σε άμυνα και επίθεση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε ακόμη να δώσουμε πράγματα και να βελτιωθούμε πιο πολύ. Υπάρχουν κάποια κορίτσια που ακόμη δεν έχουν βρει τα πατήματά τους, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα βρουν και μέσα από τα ευρωπαϊκά ματς θα γίνουμε καλύτεροι. Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία!»

Προηγουμενο αρθρο
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ.: Πρόσκληση για εκδήλωση
Επομενο αρθρο
ΤΙΤΑΝ – Folli Follie κι ανάμεσα το χάος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.