HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΝίκη Λευκάδας – Δάφνη 64-62

Νίκη Λευκάδας – Δάφνη 64-62

Στο τέλος του σημερινού (6/11) σημαντικού αγώνα κατάφερε η Νίκη να επιβληθεί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με σκορ 64-62. Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπος με τη Δάφνη να προηγείται στο μεγαλύτερο μέρος. Τα κορίτσια της Νίκης έπαιζαν σφιγμένα στη επίθεση με αποτέλεσμα να μην τελειώνουν πολλές προσπάθειες δίνοντας το δικαίωμα στις αντίπαλες να πιστεύουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Νίκη ήταν πιο σοβαρή και κατάφερε να πάρει διαφορά 12 πόντων. Από το τέλος του 3ου δεκαλέπτου και μετά η Δάφνη κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά εκμεταλλευόμενη την αστοχία της τοπικής ομάδας και να προηγηθεί 62-63, 32΄΄ πριν το τέλος. Ο αγώνας κρίθηκε στην τελευταία επίθεση της Νίκης με εύστοχο σουτ 2 πόντων και μετά με εύστοχη βολή.

Δεκάλεπτα: 17-21, 32-33, 49-43, 64-62.

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 15, Τελίδου 10, Καμπουράκη 5, Μπράουν 19, Μπότση, Γούναρη, Ψυχογιού 2, Γράψα, Παπαδοπούλου, Λογοθέτη, Στάρα 13, Δεληγιάννη.

Προηγουμενο αρθρο
Η αδρεναλίνη μιας Ρεγκάτας με εκκίνηση την Λευκάδα και τερματισμό στο Μεγανήσι
Επομενο αρθρο
Ηρεμία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.