HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝίκη Λευκάδας: Εγγραφές μελών – Υποψηφιότητες για νέο ΔΣ

Νίκη Λευκάδας: Εγγραφές μελών – Υποψηφιότητες για νέο ΔΣ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του αθλητικού νόμου και του καταστατικού του Συλλόγου μας πρόκειται να διεξαχθεί Τακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Νίκης Λευκάδας με διετή θητεία. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις υποψηφιότητες τους το συντομότερο, ει δυνατόν ως τις 20/5. H υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει μέσω είτε e-mail στο nikilefkadaswbc@gmail.com είτε εγγράφως στην Γενική Γραμματέα του παρόντος Δ.Σ. κ. Σοφία Θεοχάρη (τηλ: 6937169924).

Η Γενική Συνέλευση θα οριστεί προσεχώς με νεώτερη ανακοίνωση.

Παράλληλα γίνεται γνωστό ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και ανανέωσης παλαιών μελών του Σωματείου, με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής ποσού 20€.

Η δυναμική παρουσία της Νίκης Λευκάδας στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, η ανάδειξη της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή και η ενασχόληση δεκάδων κοριτσιών με τον αθλητισμό θα συνεχιστεί και εχέγγυο για αυτό αποτελούν τα μέλη του Συλλόγου και η στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Εκ του Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Κάλεσμα της μαθητικής οργάνωσης της ΚΝΕ για το μαθητικό φεστιβάλ στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Προσάραξη Θ/Γ σκάφους έξω από τη βόρεια είσοδο του διαύλου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.